Bakanlıktan özel hastane soruşturması

Sağlık Bakanlığı, ’özel hastanenin acil servisinde hasta yakınından para istendiği ve belge imzalattırıldığı’ iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanlığından, “Kırık bacakla 8 saatte 3 hastane dolaştı” başlıklı haberde yer ala

Bakanlıktan özel hastane soruşturması
Sağlık Bakanlığı, ’özel hastanenin acil servisinde hasta yakınından para istendiği ve belge imzalattırıldığı’ iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
 
Sağlık Bakanlığından, “Kırık bacakla 8 saatte 3 hastane dolaştı” başlıklı haberde yer alan “özel hastanenin acil servisinde hasta yakınından para istendiği ve belge imzalattırıldığı” iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Hasta yakınından para istendiği ve diğer iddialara ilişkin olarak Bakanlığın Denetim Hizmetleri Başkanlığınca bir müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldığı kaydedilerek, "Soruşturma sonucu kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık