Bak Şu talihsizliğe 'ağlarsa ölecek'

Dünyada 35 kişide görülen su alerjisi teşhisi koyulan Dell'e, dans eğitmenliğini bırakmak zorunda olduğunu, çünkü terleyince vücudunda acı veren kurdeşenler çıktığını ifade ediyor.16 yıldır ağlayamayan Dell durumunun gittikçe kötüye gittiğini belirterek,

Bak Şu talihsizliğe 'ağlarsa ölecek'

Dünyada 35 kişide görülen su alerjisi teşhisi koyulan Dell'e, dans eğitmenliğini bırakmak zorunda olduğunu, çünkü terleyince vücudunda acı veren kurdeşenler çıktığını ifade ediyor.

16 yıldır ağlayamayan Dell durumunun gittikçe kötüye gittiğini belirterek, "Bazen evde kendimi esir gibi hissediyorum. Yatağa yatıp ağlamak istiyorum ama tabii ki yapamıyorum. Bu hastalıktan ölebileceğimi de düşünüyorum ama doktorlar bir çare bulana kadar, bu hastalıkla yaşamak zorundayım" diye konuştu.

16 yaşında bademciklerini aldırdıktan sonra su alerjisi başlayan Dell'in doktorları, verilen ilaçların vücudundaki histamin seviyesini değiştirmiş olabileceğini söylüyor.

Dell'in 32 yaşındaki kocası Andy eşinin her zaman yanında olabilmek için işini bıraktığını belirtirken, Dell ise, "İnsanlar durumumu anlamıyor, onlara duş alamadığımı söylediğimde bana gülerek bakıyorlar. Durumum kötüleşiyor ama 10 -15 yıl sonra ne olacağımı düşünmek bile istemiyorum. Andy çok iyi biri, herşeyi yapıyor. 2 dakika içerisinde duşa girip çıkmak zorundayım, Andy de benim için saçlarımı yıkamak zorunda. Her ihtiyacım olduğunda yanımda" diye konuşuyor.

Şimdi nakil hastalarının kullandığı ilaçlardan kullandığını ifade eden Dell daha soonra da kanser tedavisinde kullanılan ilaçlardan kullanmak istiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık