Apikoğlu'nun danası kanatlı çıktı

Yüzde 100 dana sucuğunda tavuk, dana kavurmada at eti...

Apikoğlu'nun danası kanatlı çıktı

Yüzde 100 dana sucuğunda tavuk, dana kavurmada at eti...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, baldan sonra tüketiciyi yanıltan et ürünleri ile peynir üreticisi firmaları da teşhir etti.

Bakanlığın internet sitesinde, laboratuar sonuçlarının olumsuz çıkması üzerine gıdada taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen peynir üreticisi 3 firma ile et ürünleri üreticisi 3 firma ilan edildi.

Söz konusu firmaların ürünlerine dönük laboratuar incelemelerinde, yağlı tulum peynirlerinin içinde bitkisel yağ, pişmiş dana kavurmanın içinde at eti (tek tırnaklı eti), yüzde 100 dana eti sucuğun içinde kanatlı eti ve soyulmuş sosisin içinde yabancı doku ve iç organ tespit edildi.

Laboratuar sonucuyla ''taklit ve tağşiş'' yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firma adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numaraları Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın sitesinde duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık