Aile hekimliği uygulaması

Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl sağlık ocağında incelemelerde bulundu.

Aile hekimliği uygulaması

Trabzon'da başlayan Aile Hekimliği uygulaması nedeniyle TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl sağlık ocağında incelemelerde bulundu.

Erdöl ve Trabzon Valisi Nuri Okutan, aile hekimliği uygulamasının başladığı 4 No'lu Sağlık Ocağı'nı ziyaret ederek, Dr. Ayhan Çanakçı'dan uygulama ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erdöl ile Okutan, muayene olan vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Uygulama kapsamında yaşanan bazı sorunları anlatan Dr. Çanakçı'ya, Erdöl yardımcı oldu.

Erdöl, burada yaptığı açıklamada, uygulamanın yeni olduğunu ve bu nedenle bazı sıkıntıların yaşanabileceğini belirterek, ''Uygulamanın kısa süre içerisinde dahada aktif rol oynayacağınını düşünüyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler