4.yüz naklinde mutlu son

  Tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden taburcu edilen ve bayramı geçirmek için Kiraz'ın Sırımlı köyündeki ailesinin evine gelen Turan Çolak'ı, anne ve babası ile yakınları karşıladı. Ailesi ve akrabalarıyla hasret gideren Turan Çolak, hi

4.yüz naklinde mutlu son

 

 

Tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden taburcu edilen ve bayramı geçirmek için Kiraz'ın Sırımlı köyündeki ailesinin evine gelen Turan Çolak'ı, anne ve babası ile yakınları karşıladı.

 

Ailesi ve akrabalarıyla hasret gideren Turan Çolak, hijyenik zorunluluk nedeniyle yakın temasta bulunamadı.

 

Nakil ameliyatı ve aylardır süren tedavinin ardından ailesiyle ve yakınlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çolak, gözyaşı kanalları alındıktan sonra yüzünün çok daha iyi görünüme kavuşacağına inandığını söyledi.

 

Turan Çolak'ın annesi Necibe Çolak ise oğlunun büyük acılar çektiğini belirterek, yeni yüzünün ise güzel olduğunu vurguladı.

 

Çolak, aylar sonra gördüğü köyündeki arkadaşlarıyla da sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık