TV2 Frekans Bilgileri- teve2 Frekans Ayarı Nasıl Yapılır?

Uydu yayını gerçekleştiren teve2'nin frekans ayarlarını cihazına eklemek isteyenler için teve2 frekans ayarları ile ilgili bilgileri derledik. İşte ayrıntılar

TV2 Frekans Bilgileri- teve2 Frekans Ayarı Nasıl Yapılır?

Televizyonlarınızda, uydu alıcılarınızda bazen frekans ayarlarını manuel olarak yapmanız gerekebilir. Bu nedenle eklemek istediğiniz kanalın frekans bilgilerini bilmelisiniz. Bu noktada teve2 frekans ayarlarını arayanlar için bilgileri derledik. Güncel teve2 frekans ayarlarını buradan öğrenebilirsiniz.

teve2 FREKANS AYARLARI

Uydu: TÜRKSAT 4A

Frekans: 12245

Sinyal Oranı: 27500

Polarizasyon: H (Horizontal) - YATAY TR

FEC: 5/6

Audio PID : 203

Video PID: 103

Kapsama Alanı: TR

Kanal, Dsmart'ta 21, Digiturk'te 54, KabloTV'de 32, Turkcell TV'de 32, tivibu'da 51 ve Vodafone'da 37. kanalda yayın yapmaktadır. 

teve2 Hakkında Detaylar

Kanal, 18 Ağustos 2012'de Demirören Holding tarafından, Turner Broadcasting System'in TNT'yi Türkiye'den çekmesi sonrası yayın haklarını satması ile kurulmuştur. İçerik olarak yabancı ve yerli diziler, yapımlar, çizgi filmler ve eğlence programları üzerine yayın yayın yapmaktadır.

TV2 Frekans Bilgileri- teve2 Frekans Ayarı Nasıl Yapılır?

TEVE 2 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

Frekans ayarlarının yapılması televizyonların ve uydu alıcılarının marka ile modellerine göre değişiklik göstermektedir. teve2 frekans ayarı için ilk olarak anteniniz TURKSAT 4A'ya ayarlı olmalıdır. Daha sonra cihazınızdan kurulum ayarlarına girerek burada "frekans ekleme" bölümünü seçip ilerleyiniz. Bu menü bazı cihazlarda farklı başlıklarda çıkabilir. Örneğin: Manuel arama..

Açtığınız frekans ayarları içerisinde uyduyu Turksat 4A olarak seçin ve ardından yukarıda belirttiğimiz frekans bilgilerini eksiksiz olarak girin. Böylelikle kanalı izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler