Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde neler oldu? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne?

FOX TV’nin yeni dizisi olan Kirli Sepeti her Pazar günü izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Peki Kirli sepeti dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? İşte tüm merak ettikleriniz haberimizde...

Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde neler oldu? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne?

Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu Kirli Sepeti dizisi her Pazar akşamı sevenleriyle buluşuyor.

İzleyicileri ekrana kilitleyen bu yeni hikâyenin her yeni bölümü hayrete düşürüyor. Peki Kirli sepeti dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde neler oldu? İşte tüm merak ettikleriniz…

KİRLİ SEPETİ DİZİ NE ANLATIYOR? KONUSU NE?

İstanbul'un gözde semtlerinden birinde yer alan şık bir konut kompleksinde geçen "Kirli Sepeti" adlı dizi, ev sahipleri ve onların çalışanları arasındaki karmaşık ilişkileri merkezine alıyor. Bu butik site, sosyal statülerin net bir şekilde ayrıştığı bir dünya sunuyor. Dizide, lüksün gölgesinde yaşayan ve birbirinden çok farklı hayatlar süren karakterlerin öyküleri işleniyor. "Kirli Sepeti", zenginlerin ve onların hizmetkarlarının iç içe geçmiş yaşamlarını, bu iki dünya arasındaki derin uçurumu gözler önüne seriyor. Aşk, sır, yalan ve entrika dolu bu hikayede, zorluklara rağmen birbirine sımsıkı bağlı üç kadının yaşadıkları, izleyicilere hem hüzün hem de neşe dolu anlar yaşatıyor.

Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde neler oldu? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne?

Bu dizide, zenginlik ve yoksulluk arasındaki kontrast, karakterlerin yaşadığı dramatik ve komik anlarla harmanlanarak seyirciye sunuluyor. Her bölümde, bu karmaşık ilişkiler ağı içinde gizlenen sırlar ve yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. "Kirli Sepeti", sosyal sınıfların çatışmasını ve insan ilişkilerinin karmaşıklığını, duygusal bir anlatımla ekrana taşıyor.

KADROSUNDA KİMLER VAR?

Pazar akşamları ekrana gelen dizinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

FOX TV’nin yeni dizisi olan Kirli Sepeti’nin çekimleri İstanbul’un Beşiktaş, Beykoz, Sarıyer ve Galata semtlerinde gerçekleşiyor.

Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde neler oldu? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kirli Sepetinin dün akşam yayınlanan 12. Bölümünde neler olduğu herkes tarafından merak ediliyor. Bölümde neler oldu?

Songül'ün kasa içinde pırlantaları keşfetmesiyle başlayan macera, onun bu yeni zenginliği kardeş gibi gördüğü Hayriye ve Medine ile paylaşmasıyla bir başka boyuta taşınıyor. Bu üç kadın, beklenmedik zenginlik karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, hayatlarını sıradan bir şekilde sürdürmeye çalışıyorlar. Ancak, hayatlarında ilk defa gördükleri bu büyük parayı, kimse tahmin edemeyeceği yollarla harcamaya başlıyorlar.

Songül, Hayriye ve Medine, bu ani zenginlikle beraber, kendilerini tamamen değişmiş yeni bir imajın içinde buluyorlar. İşverenleri ve çevrelerindeki diğer insanlar, bu değişimi fark edip hayrete düşüyorlar. Bu, Krizantem adlı yerin mütevazı görünümlü ama gizli zenginlerinin lüks ve şatafat dolu yaşamının başlangıcı oluyor. Ancak bu hikaye, bu zenginliğin sürekliliği veya son bulması etrafında gelişiyor. Acaba bu üç kadının zenginlikle dolu hayatları devam edecek mi, yoksa bu ani zenginlik bir anda sona mı erecek? Bu soru, "Krizantem’in Gizli Zenginleri" adlı hikayenin merkezinde yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler