Millet ittifakı Trabzon'da bir araya geldi

Millet İttifakı Trabzon Ortahisar İlçe Başkanları bu akşam bir araya geldi. Seçim üzerine istişarede bulunan İlçe Başkanları toplantı sonrası basın duyurusu paylaştı.

Millet ittifakı Trabzon'da bir araya geldi

Yarının Türkiye’si için Genel Başkanlarımız öncülüğünde oluşturulan altılı masa nezdinde Trabzon’da büyük bir gayretle emek sarf eden Ortahisar İlçe Başkanları ve seçim işlerinde görevlendirilmiş başkan yardımcıları olarak bir araya geldik. İlçe Başkanları olarak bulunduğumuz görev ve sorumluluk alanında çalışmalarımızı yürütmek yanında seçmenlerin oyuna sahip çıkmak önemli görevlerimizden bir tanesidir. Yaklaşan seçim günü için “Seçim Güvenliği” hususunda güç birliğini sağlamak ve istişare yapmak adına verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kongrelerimizle birlikte başlayan süreçte partilerimiz arasında kurduğumuz iletişim, aynı kararlılıkla devam edecektir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Millet-ittifakı-Trabzon'da-bir-araya-geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber