Yıldızlardan Hadise yorumu

Şansı çok yüksekSERTAB ERENER: 2003 Eurovision birincisi Sertab Erener, bu yılki yarışmada Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin şansının yüksek olduğunu söyledi. "Hadise Avrupa'da yaşayan ve orayı iyi bilen biri. Şarkıyı çok beğendim. Sahnedeki o 3 dakikay

Yıldızlardan Hadise yorumu

Şansı çok yüksek

SERTAB ERENER: 2003 Eurovision birincisi Sertab Erener, bu yılki yarışmada Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin şansının yüksek olduğunu söyledi. "Hadise Avrupa'da yaşayan ve orayı iyi bilen biri. Şarkıyı çok beğendim. Sahnedeki o 3 dakikayı en iyi şekilde kullanırsa, şansının çok yüksek olduğunu görüyorum."

Atmosferi anlatacağım

SiBEL TÜZÜN: İki yıl önce 'Superstar' şarkısıyla ülkemizi Eurovision'da temsil eden Sibel Tüzün, bu yılın finalisti Hadise'ye destek verdi. Hadise'nin şarkısını dinlediğini ve beğendiğini belirten Tüzün, "Hadise'yi sonuna kadar destekliyorum. Daha önce ülkemizi temsil ettiğim için o atmosferi iyi biliyorum. Hadise'ye ilk fırsata bunları anlatacağım. Hadise bugüne kadar hep güzel işler yaptı, kazanmaması için bir neden yok. Şarkısı çok güzel, şansı yüksek.

İlk sekize girer

KENAN DOĞULU: İddia edilenin aksine her ülkenin, her katılımcının önemsediği bir yarışma. Hadise'nin de ülkemizi iyi bir şekilde temsil edeceğine ve mutlaka iyi bir derece alacağına inanıyorum. Şarkısını eğlenceli buldum. İlk sekiz arasına kesinlikle gireceğini düşünüyorum.

Katılan herkes emek harcıyor

MOR VE ÖTESİ: Hadise'nin şarkısını dinledik, başarılı olur diye düşünüyoruz. Geçen yıl bize Eurovision teklifi gelmeden önce yaptığımız bir röportajda, 'Eurovision da neymiş, amatör işi' demiştik ama teklif geldi ve değerlendirdik. Oraya katılan herkes bir emek harcıyor. Hadise'ye bol şans diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler