Survivor All Star'da şok! Yarışmacısı Yiğit Poyraz Hırsızlık Skandalıyla Gündemde

Survivor All Star yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te bir evden yiyecek çaldı. Acun Ilıcalı olayı açıklayıp, Poyraz ve suç ortaklarına ceza verildi. Poyraz özür diledi.

Survivor All Star'da şok! Yarışmacısı Yiğit Poyraz Hırsızlık Skandalıyla Gündemde

Survivor All Star'ın tanınmış yüzü Yiğit Poyraz, olay bir suçlamayla gündeme geldi. Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın ifadelerine göre, Poyraz, yarışmanın çekildiği Dominik Cumhuriyeti'nde bir ailenin evine izinsiz girerek yiyecek çaldı.

Olayın ardından düzenlenen acil durum ada konseyinde, Ilıcalı, yaşananları detaylarıyla anlattı. Poyraz'ın, korumalı bir evden yiyecek çaldığını ve bu davranışının kabul edilemez olduğunu belirtti. Ilıcalı, Poyraz'a ve suç ortaklarına, Survivor tarihinde benzeri görülmemiş cezalar verileceğini duyurdu.

survivor-all-starda-sok-yarismacisi-yigit-poyraz-hirsizlik-skandaliyla-gundemde.webp

Ilıcalı, "Bugüne kadar aklımı hayalimi durduran, 'Böyle bir şey nasıl olur?' diyeceğim böyle bir olay da hiç olmadı. Akıl tutulması yaşadım. Yaşadık böyle şeyleri ama 'Bu nasıl olur?' diyorum. Konu şu arkadaşlar; Poyraz dere kenarı kamptan çıkarak, ciddi bir mesafe alarak, medeniyetin olduğu alana, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev. Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Normal şartlarda durum bu, biz müdahale ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yiğit Poyraz, yapılan konseyde suçunu itiraf etti ve sadece temel besin ürünleri aldığını savundu. Mental ve fiziksel yorgunlukla beraber artan açlık seviyesinin, bu hatalı kararı vermesine neden olduğunu açıkladı. Poyraz, yaşananlar için özür diledi ve olayın büyüklüğünü öngöremediğini belirtti.

Poyraz açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Evde kimse yoktu, kepenkleri kapalıydı tamamen. Ben de boş kullanılmayan bir ev olarak düşünüp kilerde belki konserveler bulurum ümidiyle girdim eve. Evde ne var ne yoksa da almadım, sadece temel besin ürünleri aldım. Et, pirinç, peynir, ketçap ve mayonez aldım. Evdeki hiçbir değerli eşyaya dokunmadım. Tuz ve baharatta alıp çıktım. Son 10 gündür zor bir dönemden geçiyorum. Hastalığın verdiği bedensel yorgunlukla beraber iki buçuk ayın verdiği zihinsel yorgunluk ve bitkinlik de ortaya çıktı. Son altı maçın ikisini kazanabilmiştik sadece. Açlık seviyemizde de bir yükseliş vardı. Çok açlık çekiyorduk. Bunların hepsi bir araya gelince kural ihlali yaptım. Sizleri ve prodüksiyonu zor duruma soktuğum için hepinizden çok özür diliyorum. İşin bu boyutlara geleceğini öngöremedim. Mental bitkinlik gözümü kör etmişti adeta. Bu bana bir oyun gibi geldi burada. Haklı çıkacak bir yanım yok. Zor duruma soktuğum için sizlerden, evine girdiğim beyefendiden, bütün yarışmacı arkadaşlarımdan özür diliyorum.”

survivor-all-starda-sok-yarismacisi-yigit-poyraz-hirsizlik-skandaliyla-gundemde.jpg

Poyraz’ın cezasını da açıklayan Acun Ilıcalı, ‘’Bu yaptığın cüretteki son nokta. Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. Eğer itiraf eden varsa, ‘Ben de varım’ diyen varsa Poyraz'ın cezasında indirime gideceğiz’’ dedi. Yiğit Poyraz ‘Hayır yok abi kimse’ dese de diğer yarışmacılardan itiraflar peş peşe geldi. Suçunu ilk itiraf eden Ogeday oldu. Diğer yarışmacılar da yaşanan olaya dahil olduklarını itiraf edince Poyraz'ın cezası 15’ten 10’a düşürüldü. Hakan Hatipoğlu hariç mavi takımın diğer erkek yarışmacılarına 3'er ödül cezası, Batuhan'a sonradan dahil olduğu için 2 ödül cezası verildi. Aysu da Poyraz’a yardım ettiği için 4 ödül cezası aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya