Yetenek Sizsiniz Başvuru Formu - Başvurular açıldı tıklayın

Acun Medya Prodection’nun organize ettiği Yetek Sizsiniz Türkiye yarışmasının yeni sezon elemeleri başlamak üzere. Yetenek Sizsiniz Türkiye nasıl katılabilirim diye mi soruyorsunuz? Bulunduğunuz ilde elemelere girip sizde yarışmacı olmaya hak kazanabilirs

Yetenek Sizsiniz Başvuru Formu - Başvurular açıldı tıklayın

Acun Medya Prodection’nun organize ettiği Yetek Sizsiniz Türkiye yarışmasının yeni sezon elemeleri başlamak üzere.

Yetenek Sizsiniz Türkiye nasıl katılabilirim diye mi soruyorsunuz? Bulunduğunuz ilde elemelere girip sizde yarışmacı olmaya hak kazanabilirsiniz. Yarışmaya katılım için aşağıdaki linke tıklayıp başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurmanız yeterli.Yapılan raiting ölçümlerinde daha önceki yıllarda Türkiye’de en çok seyredilen yarışma programı seçilen Yetenek Sizsiniz Türkiye izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

620_340_f4fc75b24dfc79eab97fe254092e3cc8.jpg

Siz de ben yetenekliyim, Türkiye’nin yeni yeteneği ben olacağım ve büyük ödüle kavuşacağım diyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız ve başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız yeterli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya