www.spor61.net Açıldı

Yeni bir haber portalıyla daha sizlerle birlikteyiz.Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi ilerleyen günlerlerde çok ayrı yeniliklerle karşınızda olacağımızı söylemiştim. Evet haber61.net'i son teknolojik imkanların getirdiği nimetlerle donattık. Ded

www.spor61.net  Açıldı

Yeni bir haber portalıyla daha sizlerle birlikteyiz.Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi ilerleyen günlerlerde çok ayrı yeniliklerle karşınızda olacağımızı söylemiştim. Evet haber61.net'i son teknolojik imkanların getirdiği nimetlerle donattık. Dedik ya teknoloji o kadar gelişiyor ki inanın ayak uydurmakta zorluk çekiyoruz.

haber61.net artık yeni çehresiyle ve yeni imajıyla sizlerin karşısında olurken, bir yandan da spor61.net'in hazırlıklarını yaptık ve bugün yayın hayatına başlamasını sağladık.Tabi bunun yaparken sizlerden aldığımız müthiş elektrik etkili oldu. Bizler bir şeyler ürettik, sizler beğendiniz ve bizleri onore ettiniz. Bu mahcubiyet ve moral karşısında, sizlere daha çok şey sunma arzusu ve heyecanını taşıdık. Bu duygu ve düşüncelerle spor61.net 'i yayın hayatına başlattık.

Trabzon başta olmak üzere, bölge, Türkiye ve dünyadaki spor gelişmelerini sizlere aktarmak için yola çıktık.Sporun bu kadar ön plana çıktığı, artık bir sanayi kadar geliştiği günümüzde yine ilk haberleri spor61.net'ten duyacaksınız.Haber portalımızın hayırlı olmasını diliyor, bizlere katkılarını esirgemeyen Trabzon'daki yerel gazeteler başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.Sizlerle doğduk, sizlerle varolmaya devam edeceğiz.Esen kalın

Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya