Vodafone Efsanesi Türkiye'de

Telsim Vodafone abonelerinden oluşacak Türkiye Şampiyonu ekip hem Atina'daki finalde ülkemizi temsil edecek,

Vodafone Efsanesi Türkiye'de

Telsim Vodafone abonelerinden oluşacak Türkiye Şampiyonu ekip hem Atina'daki finalde ülkemizi temsil edecek, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını yerinde izleyecek. Başvurular 30 Mart'a kadar yapılabilir.

Türkiye'nin de aralarında bulunduğu sekiz ülkenin takımları (Avustralya, Macaristan, Yunanistan, Almanya, Portekiz, İngiltere ve İspanya) Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı 23 Mayıs'ta Atina'da Vodafone Cup şampiyonu olmak için mücadele edecek. Telsim Vodafone, futbolseverlerin hem eğlenme hem de Türkiye'yi temsil etme şansı bulacağı Vodafone Cup'ın Türkiye elemelerinin startını verdi.

Türkiye Şampiyonu takım, 20-24 Mayıs tarihleri arasında turnuva finali için gideceği Atina'da farklı etkinliklerle dolu bir gezinin keyfini ve UEFA Kupası Şampiyonlar Ligi final maçını yerinde izlemenin heyecanını birlikte yaşayacak.
Vodafone Cup Türkiye'ye ülke genelindeki 18 yaşından büyük, aktif futbol lisansı bulunmayan, faturalı ya da ön ödemeli bireysel hat sahibi olan Telsim Vodafone aboneleri başvurabilecek. "Vodafone hattımız, şampiyonluk hakkımız" sloganıyla duyurulan turnuvada Türkiye finaline kalacak takımlar, sekiz ayrı bölgede gerçekleştirilecek eleme karşılaşmaları sonucunda belirlenecek.

5 asil ve 2 yedek oyuncuyla toplam 7 kişiden oluşacak takımların katılacağı eleme karşılaşmaları İzmir, Bursa ve Antalya'da 7-8 Nisan, Ankara, Trabzon ve Gaziantep'te 14-15 Nisan, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarındaysa 21-22 Nisan tarihlerinde oynanırken, toplamda 16 takımın katılacağı final mücadelesi 29 Nisan tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Önce İstanbul, sonra Atina
Vodafone Cup Türkiye'nin 29 Nisan'da İstanbul'da oynanacak finallerine katılacak takımların ve Türkiye Şampiyonu olan takımın Yunanistan gezisi ile ilgili tüm ulaşım/konaklama masrafları Telsim Vodafone tarafından karşılanacak.

Vodafone Cup'ın Atina'daki finali UEFA Şampiyonlar Ligi final maçıyla aynı gün gerçekleşecek. Final yolcuları turnuva sonucu ne olursa olsun, UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını yerinde izlemenin ve 4 günlük özel etkinlik ve sürprizlerle dolu bir Atina gezisinin keyfini yaşayacak.

Başvurmak çok kolay

Vodafone Cup Türkiye'ye katılmak isteyen Telsim Vodafone aboneleri, adlarına kayıtlı hatlarından 4545'e kısa mesaj attıktan sonra kendilerine birer kod numarası gönderiliyor. Daha sonra, takım üyelerinin aralarında seçtiği bir abone www.vodafone.com.tr web adresine giderek takım üyelerinin ad, soyad, telefon numarası ve kod bilgilerini girerek kayıt işlemini tamamlıyor.

Bu işlemin sonucunda kendisine bir onay mesajı ulaştırılıyor. Karşılaşma tarihi yaklaştığında takım üyelerine maçın adres, tarih ve saati e-posta ile bildiriliyor. Takımların maç günü en geç Mart 2007 tarihli bir sağlık raporu ve kimliğin yanı sıra başvuru onay SMS'ini görevlilere göstermesi yeterli.

Telsim Vodafone abonelerinin 19-30 Mart tarihleri arasında web sitesinden başvurabileceği Vodafone Cup Türkiye hakkında bilgi almak için (0216-428 02 01) numaralı Danışma Hattı da aranabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya