Trabzonlu genç gazeteciye ödül

'Mada'nın Gelini' adlı eseriyle yarışmaya katılan meslektaşımız kameraman Handan Bostan “Görsel” dalında 3.lük ödülü aldı. İstanbul Hilton Convention Center'da yapılan ödül törenine katılan Bostan, başarılı bulunan eserinde, Konya'da fakir insanların yaşa

Trabzonlu genç gazeteciye ödül
'Mada'nın Gelini' adlı eseriyle yarışmaya katılan meslektaşımız kameraman Handan Bostan “Görsel” dalında 3.lük ödülü aldı.

İstanbul Hilton Convention Center'da yapılan ödül törenine katılan Bostan, başarılı bulunan eserinde, Konya'da fakir insanların yaşadığı bir köy olan Mada'ya gelin olan bir kızın hikâyesini haber yaptı.

Doğum gününde böyle bir ödül almaktan mutlu olduğunu dile getiren Bostan, “Mesleğimi seviyor, hakkını vermek için çabalıyorum. Hele de Trabzonlu olarak ödülü almaktan ayrıca bir heyecan duyuyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya