TGC'den saldırıya kınama!

TGC Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, yasal yollar ile gösterilebilecek bir tepkinin, kaba kuvvet ile gösterilmesinin şiddetle kınandığı belirtildi. Özgür basının, dünyada demokratik sistemin korunması ve güçlendirilmesinde son derece önemli

TGC'den saldırıya kınama!

TGC Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, yasal yollar ile gösterilebilecek bir tepkinin, kaba kuvvet ile gösterilmesinin şiddetle kınandığı belirtildi.

Özgür basının, dünyada demokratik sistemin korunması ve güçlendirilmesinde son derece önemli bir unsur olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Ülkemizde basın özgürlüğü, başta siyasiler olmak üzere bazı kurum ve kuruluşların seçilmiş ya da atanmış yöneticileri tarafından direkt hedef alınmaktadır. Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Müdürü Ali Öztürk'e yapılan saldırıyı yaşamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Arkadaşımızın görüş ve düşüncelerine, yasal yollarla gösterebileceği tepkiyi kaba kuvvet ile taşıyanları şiddetle kınıyor, basın özgürlüğüne hedef olarak algıladığımız bu tepkinin gösterilme şeklini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya