TGC'nin girişimcilik eğitimi tamamlandı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile KOSGEB arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi.

TGC'nin girişimcilik eğitimi tamamlandı
30 Katılımcı ile gerçekleştirilen eğitim kapsamında girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilen eğitim sonunda, girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflendi.

Toplam sekiz gün süren eğitim kapsamında ilk dört gün girişimcilik ve KOSGEB destekleri hakkında bilgi verildi. Projenin kalan dört günü içerisinde Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, Tanju Akıncıoğlu, Erhan Esaspehlivan ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Serdal Şahin, kursiyerlere web yayıncılığı ve girişimciliği konusunda program dahilinde seminerler verdi. Eğitimi tamamlayan katılımcılara sertifikaları Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut tarafından takdim edildi. 
 
Eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar, KOSGEB'in 50 bin TL hibe ve 100 bin TL. kredi, yeni girişimci desteklerinden gerekli şartları ve koşulları tamamladıktan sonra faydalanabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya