Star Ana Haberde ilginç diyalog

Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber Ana Haber Bülteni'nde ilk iftar akşamında İstanbul'un çeşitli yerlerinden yayınlar yaptı. Dündar Ana haber Bülteni'nde canlı olarak bir bir iftar çadırlarındaki muhabirlere bağlandı. Uğur Dündar daha önce Star Ana habe

Star Ana Haberde ilginç diyalog

Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber Ana Haber Bülteni'nde ilk iftar akşamında İstanbul'un çeşitli yerlerinden yayınlar yaptı. Dündar Ana haber Bülteni'nde canlı olarak bir bir iftar çadırlarındaki muhabirlere bağlandı.

 

Uğur Dündar daha önce Star Ana haberi sunan Nazlı Öztarhan'a bulunduğu çadırla bağlantı kurdu. Nazlı Öztarhan iftar çadırındaki havaya anlatmaya başladı, orucunu iftar çadırında açan vatandaşlara mikrofon tuttu.

 

Tam bu fıkralarda olur denilecek bir olay canlı yayında yaşandı.

 

Muhabir Nazlı Öztarhan'ın, İstanbul Bağcılardaki iftar çadırında canlı yayında fıkralara konu olacak bir olay yaşandı.

 

İşte muhabir ile vatandaş arasında geçen o ilginç diyalok:

 

Öztarhan iftar çadırında orucunu açan vatandaşın birisine “Buraya nerden geldiniz” sorusu üzerine “Ben Batmanlıyım buraya Batman'dan geldim” demesi muhabirin şaşkınlık yaşamasına neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya