Şişme kadın benzetmesi

'Saba Tümer'le Bu Gece'de Erman Toroğlu 'Maraton Programı'ndaki partmeri Şansal Büyüka ile birlikte konuktu. Toroğlu, yaz uygulamasının devam ettiği günlerde, maçların çok geç başlaması nedeniyle maç sonrası yaptıkları programın sabah 04.00'e kadar sürdüğ

Şişme kadın benzetmesi
'Saba Tümer'le Bu Gece'de Erman Toroğlu 'Maraton Programı'ndaki partmeri Şansal Büyüka ile birlikte konuktu. Toroğlu, yaz uygulamasının devam ettiği günlerde, maçların çok geç başlaması nedeniyle maç sonrası yaptıkları programın sabah 04.00'e kadar sürdüğünü söyledi. Toroğlu, 'kırmızı noktalı program yapacağız!' dedi.

Tümer'in sorusu üzerine sahalardaki suni çim uygulamasını da eleştiren Toroğlu, 'Suni sahada top oynamak, şişme kadınla seks yapmaya benzer,' açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Şimdi bunu derken, bu bir espri tamam da ne ahkamlar kesildi 'Sanki yapmış da biliyor mu? Bu benzetmeyi nasıl yapar?'... Yaaa kardeşim her şeyin tabisi güzel. Bu suni iyi olsa Almanya, İngiltere işin merkezi onlar kullanır. Bizim ülkemiz ısı olarak çok ters bir ülke değil. Soğuk şehirlerde alttan ısıtma yapılırsa üstte çim çok rahat olur. Bu suni çimi çok kuzey ülkelerinde ve Afrika ülkelerinde yapabilirsin." Bu açıklamalar karşısında Saba Tümer, kendini tutamayıp kahkahalarla güldü!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya