Şeytanın pabucu vizyona giriyor

Fatih Ürek, Aysun Kayacı ve Hüseyin Avni Danyal'ın başrollerini paylaştığı film “Şeytanın pabucu” 26 Aralık 2008 tarihinde sinemalarda vizyona girecek. Mia Film, efektleri, senaryosu ve kurgusuyla Türk Sinema tarihine “En ilginç ve en korkunç”  film olara

Şeytanın pabucu vizyona giriyor


Fatih Ürek, Aysun Kayacı ve Hüseyin Avni Danyal'ın başrollerini paylaştığı film “Şeytanın pabucu” 26 Aralık 2008 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Mia Film, efektleri, senaryosu ve kurgusuyla Türk Sinema tarihine

“En ilginç ve en korkunç”  film olarak geçen MUSALLAT'ın ardından, yine ses getirecek ve gündem yaratacak bir komediye imza atıyor: ŞEYTANIN PABUCU…

Başrolleri Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Hüseyin Avni Danyal, Barış Falay ve Yılmaz Gruda'nın paylaştığı film, 26 Aralık'ta vizyona girecek….

Yapımcılığını Mia Film/Banu Akdeniz'in üstlendiği Şeytanın Pabucu'nun yönetmenleri ise yine başarılı yapımlara imza atmış iki isim; Turgut Yasalar ve Hilal Bakkaloğlu… Senaryoyu ise Yasalar, Bakkaloğlu ve Aslı Doğan birlikte kaleme aldı.

İzleyenleri kahkaha tufanına sürükleyecek senaryosu, kurgusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla Şeytanın Pabucu'nun “yılın komedisi” olacağına inandıklarını belirten Yapımcı Banu Akdeniz, “Son derece eğlenceli, izleyenleri keyifli bir yolculuğa çıkaracak harika bir film çektik.  Senaryosu, oyuncu kadrosu, müzikleri, prodüksiyonu her şeyiyle dört dörtlük bir komedi filmi  Şeytanın Pabucu…. Sinemaseverler, kılıktan kılığa giren, “Hacı Abla”yken komşunun seksi sarışın kızı Aysel'e (Aysun Kayacı) kur yapan Burhan'a (Fatih Ürek)  bayılacak… Yine Hüseyin Avni Danyal, Barış Falay, Yılmaz Gruda, gerçekten de mükemmel bir performans sergilediler. Şeytanın Pabucu, Türk halkının ailece izleyecekleri, hatta bir kez değil eğlenmek için defalarca seyredecekleri bir komedi klasiği olacak” dedi.

Film, isminden de anlaşılacağı üzere, oyun içinde oyunların oynandığı, bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı enteresan bir atmosferde geçiyor… Biraz sirk tadında tam bir maskeli baloyu andıran bu ortamda kahramanlarımız “Şeytana Pabucunu ters giydirmeye” çalışırlarken, zaman zaman kendileri aşılmaz girdaplara sürükleniyorlar….

Müzik dünyasının ünlü ismi Fatih Ürek, Burhan rolüyle müzikten sonra oyunculukta da iddialı olduğunu kanıtlıyor ve Beyazperde'nin aranılan isimleri arasına giriyor. Filmde Ürek'in partnerleri de yine sanat dünyasında ustalıklarını kanıtlamış isimler: Aysun Kayacı, Hüseyin Avni Danyal, Barış Falay, Yılmaz Gruda, İlyas Salman, Sabriye Sürel, Serhat Talay, Ahmet Erkut, Ümit Keleş, Güngör Gün, Ahmet Varlı, Yalçın Avşar ve Devrim Parscan.

Şeytanın Pabucu,  26 Aralık'ta 200 kopya olarak tüm Türkiye'de vizyona girecek… Film, sadece oyuncularıyla değil, güçlü kamera arkası ekibiyle de dikkat çekiyor.... Müzikleri, Cengiz Onural ve Bora Ebeoğlu hazırlıyor. , “Masumiyet, Kabuslar Evi, Sis ve Gece, Baba Evi, Sana Mecburum” gibi yapımların müziklerini hazırlayan ikilinin Şeytanın Pabucu için yaptığı ilginç besteler de sinemaseverlerin dillerinden düşmeyecek.

  

Yine birçok başarılı filme (Sis ve Gece, Beynelmilel, Yaşamın Kıyısında, Araf) görüntü yönetmeni olarak imza atmış Gökhan Atılmış'ın yanı sıra “Takva, Hırsız Polis, Musallat, Kara Yılan” gibi yapımların sanat yönetmeni olan Erol Taştan da Şeytanın Pabucu kadrosunda yeralıyor.

Sinemaseverler, Şeytana Pabucu'nu ters giydirmeye çalışanların akıl almaz maceralarına… Yaşanan birbirinden komik olaylara ve müthiş tiplemelere bayılacak…. Sürekli çalan kapının ardında yaşanan sürprizler, izleyenleri gülme krizine sokacak.

Yapımcı                         :  Mia Film/Banu Akdeniz

Yönetmen                     :  Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu

Senaryo                        :  Aslı Doğan, Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu

Oynayanlar                   :  Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Hüseyin Avni Danyal, Barış Falay, Yılmaz Gruda,

Görüntü Yönetmeni      : Gökhan Atılmış

Müzik                             : Cengiz Onural, Bora Ebeoğlu

Sanat Yönetmeni          : Erol Taştan

Türü                               : Komedi

Vizyona Giriş Tarihi        : 26  Aralık 2008


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya