Sahte maillere dikkat!

Haber61.net olarak okuyucularımızı önemli bir konuda uyarmak istedik. Haber sitelerinin adı kullanılarak dolaşıma sokulan maillerle gerçek dışı haberler binlerce kişiye gönderiliyor.  Haber61.net'in de aralarında bulunduğu çeşitli haber sitelerinin adları

Sahte maillere dikkat!

Haber61.net olarak okuyucularımızı önemli bir konuda uyarmak istedik. Haber sitelerinin adı kullanılarak dolaşıma sokulan maillerle gerçek dışı haberler binlerce kişiye gönderiliyor.

 

 Haber61.net'in de aralarında bulunduğu çeşitli haber sitelerinin adlarının geçtiği sahte maillerin dolaşıma sokulduğu tespit edildi. Sahte mail adresleri üzerinden, gerçek dışı bazı haberler okurları yanıltmak amacıyla adı geçen sitelerde yayındaymış gibi gönderiliyor.

 

Haber61.net olarak okuyucularımızı bu konuda uyarıyoruz. Bu tür haberlere itibar etmemelerini istiyoruz. Haber61.net olarak kesinlikle mail yoluyla haber duyurma uygulamamız yoktur. Bu tür sorunlarla karşılaştığımız taktirde hukuki işlem başlatacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya