Recep İvedik sınırına çok kızdı

Ünlü komedyen, “Bu insafsızlıktır” dedi. Kelebek'te yer alan habere göre, Ertuğrul Günay, Değerlendirme ve Sınıf-landırma Üst Kurulu'nun “Recep ıvedik 2” filmine getirdiği 13 yaş sınırını yeterli bulmamış ve bu sınırın 18'e çekilmesi gerektiğini söylemişt

Recep İvedik sınırına çok kızdı

Ünlü komedyen, “Bu insafsızlıktır” dedi. Kelebek'te yer alan habere göre, Ertuğrul Günay, Değerlendirme ve Sınıf-landırma Üst Kurulu'nun “Recep ıvedik 2” filmine getirdiği 13 yaş sınırını yeterli bulmamış ve bu sınırın 18'e çekilmesi gerektiğini söylemişti.

Günay'ın “Ben o karara itiraz ettim, çünkü aldığımız bilgiler filmin fevkalade argo ve küfürlerle dolu olduğuna ilişkindi. Kurul 13-18 yaş arasına bir kısıtlama getirmemiş. Şahsi kanaatim, 18 yaşın altına da kısıtlama getirilmesi doğrultusundaydı” açıklaması, Gökbakar'ı kızdırdı. Filminde az küfür kullanıldığını belirten Gökbakar şunları söyledi: “Bu filme 18 yaş sınırı getirmek istenmesi insafsızlıktır.

Cem Yılmaz'a da bu konuda çok yüklenilmişti. Günlük hayatta küfür vardır ve biz de günlük hayatı perdeye taşıyoruz. Bugün Başbakan Erdoğan bile 'Bana küfür ettireceksiniz' ya da 'Ananı da al git' diyor. Bu açıklamaları milyonlar ekranda izliyor. Ayrıca Meclis'teki konuşmalar çok mu düzgün? En ağır hakaretlerin havada uçuştuğu Meclis TV'yi de kapatın o zaman.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya