Mavikaradeniz yeni frekansta

Yaklaşık olarak 4 yıldır TURSAT 2-A uydusundan yayın yapan MAVİKARADENİZ TV büyük kitlelere ulaşmanın gururunu yaşıyor. Öncelikle bu 4 yıl boyunca Mavikaradeniz TV'yi yalnız bırakmayan ve büyüme hedefinde her zaman yanınızda olan, maddi ve manevi olarak d

Mavikaradeniz  yeni frekansta
Yaklaşık olarak 4 yıldır TURSAT 2-A uydusundan yayın yapan MAVİKARADENİZ TV büyük kitlelere ulaşmanın gururunu yaşıyor. Öncelikle bu 4 yıl boyunca Mavikaradeniz TV'yi yalnız bırakmayan ve büyüme hedefinde her zaman yanınızda olan, maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen izleyicileri ve hemşerilerine derin muhabbet ve teşekkür ediyor..

Büyümenin sadece kitle sayısına bağlı bulunmadığının farkında olan MAVİKARADENİZ TV tüm Karadenizlileri temsil etmenin aynı zamanda KALİTEYLE mümkün olacağının bilinci ile hareket etmektedir.

Bölgesinde en çok izlenen televizyon olan MAVİKARADENİZ TV Daha Kaliteli, Daha Temiz bir yayın için 18 Martta TURKSAT 3-A uydusundan yayınına devam edecektir.

MAVİKARADENİZ TV yi artık % 100 yayın kalitesi ile izleme zevkine kavuşacaksınız. 

Mavikaradeniz TV izleyicileri 18 Mart 2009 tarihine kadar aşağıda belirtilen frekans değerleri doğrultusunda uydu alıcılarını ayarlamaları gerekmektedir.

FREKANS : 11096
SYMBOL : 30000
POLARİZASYON : DİKEY


DETAYLI BİLGİ İÇİN TEL : ( 0216 ) 639 02 72 – 639 02 73 – 639 02 74

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya