Kurtlar Vadiye ne zaman inecek

Show TV ile maddi sorunlar yaşayan ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi Pusu' ile yapılan anlaşmanın ayrıntıları netleşmeye başladı. İki aydır ekrandan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film, kanalın yüzde 40'ı bulan ind

Kurtlar Vadiye ne zaman inecek

Show TV ile maddi sorunlar yaşayan ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi Pusu' ile yapılan anlaşmanın ayrıntıları netleşmeye başladı. İki aydır ekrandan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film, kanalın yüzde 40'ı bulan indirim teklifini kabul etti.

Çekimlerine cumartesi günü başlanacak olan dizi, 5 Mart'ta sevenleriyle buluşacak. Perşembe günü kendi saatinde ekrana gelecek dizi ile ilgili Pana Film'in indirime gitmesinden en çok oyuncular etkilendi. Kanalın yaptığı indirimin ardından şirket yetkilileri de, oyuncuların ücretlerinde yüzde 40 oranında indirime gitmeyi planlıyor. Show TV ile maddi sorunlar yüzünden yayınına ara verilen dizi için Star TV, Fox, atv, Kanal 7 ve TRT 1 gibi kanalların girişimde bulunduğu; ancak herhangi bir anlaşma sağlanamadığı kamuoyuna yansımıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler