Kurtlar Vadisini eleştirdi

Çiğdem Anad'ın Kurtlar Vadisi dizisinde rol almayı neden kabul ettiniz sorusuna Yöntem, dizide oynamayı kabul etmesinin nedeni olarak; "Para baronları, devlet ve mafya üçgeninin gündemle paralelliğiyle seyirciye bir şeyleri yansıtması. Gerçekten de benim

Kurtlar Vadisini eleştirdi

Çiğdem Anad'ın Kurtlar Vadisi dizisinde rol almayı neden kabul ettiniz sorusuna Yöntem, dizide oynamayı kabul etmesinin nedeni olarak;

"Para baronları, devlet ve mafya üçgeninin gündemle paralelliğiyle seyirciye bir şeyleri yansıtması. Gerçekten de benim bulunduğum ilk 55 bölüm, ne kadar objektif olurum bilemem ama halka, gündemin ne olduğunu, dönen şeylerin anlamlarının ne olduğunu birazcık yükledi gibi geliyor bana" olarak açıkladı. Yöntem, diziden sonra gündemin halk tarafından daha çok takip edildiğini en azından diziler bazında böyle olduğunu söyledi.

Çiğdem Anad tekrar söze girerek, Yöntem'e "oradaki karakterlerin örnek alınması sizi rahatsız etmedi mi?" diye sordu.. Bu soruya "Evet etti" diyen Yöntem, diziye devam ettiği süre içerisinde bu konuda zaman zaman eleştiriler yönelttiğini de söyleyerek diziyle ilgili şu eleştiriyi yaptı:

DİZİDE POLİS YOK!

"Osman (Sınav) dostumdur çok severim. 'Bu kadar kana gerek yok. Bu kadar vurduya kırdıya gerek yok, bu kadar silaha gerek yok.. Bir de niye polis yok?' diyordum. 'Bizim dizide niye polis yok?' Hala yok! Ortalık kan revan içinde ama polisi göremezsiniz" diyerek güldü...

Kurtlar Vadisi'nden sonra Aşk-ı Memnu'da rol almasının halk tarafından tepki gördüğünü dile getiren Müjde Ar'a Yöntem: "Bir aktörün değişkenliği önemli renkler çok güzel bir şey..." dedi.

YAKIŞIYO MU ASLAN ABİ?

Bununla ilgili de bir anısını anlatan ünlü oyuncu, Geçen sene TRT'deki Sardunya Sokak dizisinde çaycı rolündeydim orada da elimde çay tepsisi varken biri hiç yakışıyor mu Aslan Abi böyle dedi diyerek gülüşmelere neden oldu!..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler