Kurtlar Vadisi'ne dişli rakip

'1 numara' isimli dizi TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresi çözülecek.Yılın ilk bomba haberi televizyon sektöründen geldi. Ergenekon terör örgütününün gizemli "1 Numara"sı TV ekranlarında boy gösterecek. Gazeteci Şamil Tayyar'ın

Kurtlar Vadisi'ne dişli rakip

'1 numara' isimli dizi TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresi çözülecek.

Yılın ilk bomba haberi televizyon sektöründen geldi. Ergenekon terör örgütününün gizemli "1 Numara"sı TV ekranlarında boy gösterecek.

Gazeteci Şamil Tayyar'ın konsept danışmanlığını üstlendiği “1 Numara” ismini taşıyacak dizi yeni yılda büyük ihtimalle TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresini çözecek dizide sadece “1 Numara” değil, karanlık ilişkilerin,faili meçhullerin odağındaki isim olan “Yeşil”de olacak. Dizide kimliği merak konusu olan “1 Numara” tahminlerin aksine asker değil,sivil bir karakter. “1 Numara”nın yüzü izleyicilere gösterilmeyecek. Kurtlar Vadisi'ne rakip olması beklenen dizide devlet içi çeteleşmelerle birlikte bununla mücadele eden karakterlere de yer verilecek.

Dizi ile bir anlamda Türk tarihinin bin yıllık “derin devlet”i anlatılıyor. İlk “1 Numara” olarak da Nizamulmülk'ü öldürten Haşşaşilerin lideri Hasan Sabah anlatılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya