Kurtlar Vadisi'ne bayan ajan!

Almanya'da yayınlanan erkek dergisi Penthouse'a 1999'da kapak olan Kader Loth, TV dizisi "Kurtlar Vadisi"nde oynayacak. Karslı bir ailenin kızı olan ve bir Almanla evlenip boşandığı için Loth soyadını taşıyan güzel yıldız, Alman TV'sinde sunduğu program v

Kurtlar Vadisi'ne bayan ajan!

Almanya'da yayınlanan erkek dergisi Penthouse'a 1999'da kapak olan Kader Loth, TV dizisi "Kurtlar Vadisi"nde oynayacak. Karslı bir ailenin kızı olan ve bir Almanla evlenip boşandığı için Loth soyadını taşıyan güzel yıldız, Alman TV'sinde sunduğu program ve katıldığı BBG yarışması sayesinde tanınmıştı. İlk kez Türkiye'deki bir projede yer almaktan heyecan duyduğunu dile getiren Loth, çekimlere mayısta Berlin'de başlanacağını belirtti. İki kardeşin âşık olduğu ajan rolünde izleyeceğimiz Loth, sahnelerinin Berlin'de çekileceğini; dizi için Türkiye'ye gelmesine gerek kalmayacağını söyledi. Kader Loth "Türkçemi geliştirmek ve akıcı hale getirmek için çalışmaya başladım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya