Hakan Yoloğlu Haber61'de

Trabzon ve bölgenin Türkiye’ye açılan en büyük kapısı olan Haber61 bir transfer daha gerçekleştirerek televizyon kadrosunu güçlendirdi.Trabzon televizyonlarının duayen ismi Hakan Yoloğlu Haber61 ailesine katılarak Haber61 TV Genel Koordinatörü oldu.Tecrüb

Hakan Yoloğlu Haber61'de

Trabzon ve bölgenin Türkiye’ye açılan en büyük kapısı olan Haber61 bir transfer daha gerçekleştirerek televizyon kadrosunu güçlendirdi.

Trabzon televizyonlarının duayen ismi Hakan Yoloğlu Haber61 ailesine katılarak Haber61 TV Genel Koordinatörü oldu.

Tecrübeli televizyoncu Yoloğlu daha önce başarılı çalışmalarıyla takdir toplamış ve Kanal Mavi’nin Astra uydusuna çıkmasında büyük rol oynaması alkış almıştı.

Yoloğlu’nun Haber61 TV Genel Koordinatörlüğü’ne getirilmesinin ardından açıklama yapan Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu bu transferin önemli bir hamle olduğunu belirterek “ Hakan Yoloğlu camiada başarılarıyla bilinen tecrübeli bir isim. Televizyon duayeni ve bu işi hakkı ile yapan ender isimlerden bir tanesi. Haber61 markasına yakışır bir şekilde görüş ve düşünceleriyle Haber61 TV’ye önemli katkılar yapacaktır. Yeni yayın döneminde daha canlı ,aktif ve başarılı bir Haber61 TV olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Yoloğlu ile birlikte inanıyorum ki sağlam ve güvenilir adımlarla Haber61 tv büyümeye devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

HAKAN YOLOĞLU'NUN KARİYERİ

1993 yılında gazeteciliğe başlayan Hakan Yoloğlu 21 yıldır aktif olarak basının içerisinde bulunuyor.

Kanal  D’de 2 yıl spor muhabirliği yapan Yoloğlu son olarak Kanal Mavi’nin genel müdürlüğü görevini üstleniyordu.

Başarılı çalışmalarıyla bilinen Yoloğlu Kanal Mavi’nin Astra uydusuna çıkmasında da büyük katkısı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya