Hadise Almanya'yı da salladı

Almanya'da konserlerinin üçüncüsünü Nürnberg kentinde veren Hadise'yi yaklaşık 3 bin 500 kişi izledi. "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla sanatçıya destek veren izleyiciler arasında aşırı kalabalıktan dolayı baygınlık geçirenler olduğu gözlem

Hadise Almanya'yı da salladı

Almanya'da konserlerinin üçüncüsünü Nürnberg kentinde veren Hadise'yi yaklaşık 3 bin 500 kişi izledi. "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla sanatçıya destek veren izleyiciler arasında aşırı kalabalıktan dolayı baygınlık geçirenler olduğu gözlemlendi.

 

 

Türkiye'nin Nürnberg Başkonsolosu Mehmet Selim Kartal da konsere gelerek Hadise'ye destek verdi.

 

Konserden sonra gazetecilere konuşan Hadise, herkesin oyunu ve desteğini beklediğini yineleyerek, ''Bir slogan ürettik arkadaşlar: 'Destek Yes, köstek No, Düm tek tek'. Bugün bazı el ilanlarında bir şey okudum. Orada 'Eine Nation, eine Frau, ein Lied' (Bir millet, bir kadın, bir şarkı) yazıyordu ve bu benim çok hoşuma gitti. Her gittiğim ülkede bunu tercüme ettireceğim. Tercüme edip defterime yazacağım. İnsanların da bunu söylemesini istiyorum. Bu tür sloganlar beni çok motive ediyor ve enerji veriyor. Herkese çok teşekkür ederim. Bir destek oluyor'' dedi.

 

Hadise, Eurovision finallerinde giyeceği kostümle ilgili bir soruyu, ''Daha tam olarak belli değil. Kostümün çizimi yapıldı, iki-üç gün sonra tam belli olacak. Yırtık kot kesinlikle yok'' diye cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya