haber61 Gazetesi geliyor

Yayın hayatına başladığı günden itibaren gücünü okuyucularından alarak zirveye çıkan haber61.net, yine okuyucularının desteğiyle yeniliklerine bir yenisini daha ekliyor. 'Haber61 Gazetesi' çok yakında okurlarıyla buluşuyor.  Önce 'Trabzon dedik', sonra Ka

haber61 Gazetesi geliyor

Yayın hayatına başladığı günden itibaren gücünü okuyucularından alarak zirveye çıkan haber61.net, yine okuyucularının desteğiyle yeniliklerine bir yenisini daha ekliyor.

'Haber61 Gazetesi' çok yakında okurlarıyla buluşuyor.

 

Önce 'Trabzon dedik', sonra Karadeniz'in tümüne ulaştık. Yetmedi; Türkiye'nin her bir köşesinden okunur hale geldik. Haber61.net okurları, Karadenizli hemşerilerimiz, dünyanın dört bir tarafından sitemize destek verdiler.

 

Bu gurur ile yayın hayatını layıkıyla sürdüren haber61.net, tarafsızlığıyla, ilkeli duruşuyla, prensiplerinden asla ödün vermeden çıktığı yolda okuyucuları sayesinde zirveye taşınmıştır.

 

Trabzon'u, Karadeniz'i, Türkiye'yi, Dünya'yı siz okurlarımızla birlikte takip ettik, bir aile olduk

 

Profesyonel kadromuz ve güçlü teknik alt yapımızla iki seneyi aşan bir süredir verdiğimiz bu mücadelede hiçbir zaman maddi bir beklenti içerisinde olmadık.

 

Verdiğimiz mücadelede bizleri yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza binlerce teşekkür ediyoruz.

 

Şüphesiz aynı desteği 'Haber61 Gazetesi' içinde bulacağız.

 

Evet 'Haber61 Gazetesi' çok yakında okurlarıyla buluşuyor.

 

Haftalık çıkacak olan 'Haber61 Gazetesi'nde Bir yerel gazeteden çok daha fazlasını bulacaksınız. Özel haberleriyle, röportajlarıyla, haber61.net haber sitemizde yayınlanan haberlerimizin detaylarıyla, siyaset ve spordaki tüm gelişmelerle bölgenin nabzını tutacak.

 

Ağırlıklı olarak abone sistemi ile Türkiye'nin her bir köşesine ulaşmayı hedefleyen Haber61 Gazetesi bayilerden de alınabilecek.

 

Haber61 gazetesine abone olarak vereceğiniz destek, haber61.net'in de güçlenmesine, ekonomik olarak rahatlamasına ve uzman personel sayısını daha da arttırmasını sağlayacaktır.

 

Kısaca haber61 Gazetesine abone olarak vereceğiniz destek ile,

 

Nerede olursanız olun haber61.net sitesi sizlere ulaşmaya devam edecek,

Tüm yerel haberleri bir tık mesafesinde size yakın olacak,

Bölge ve Trabzon'da ki tüm haberler hep gözünüzün önünde duracak,

Haber61.net daha da büyüyerek Türkiye gündemine damgasını vuracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler