Gazeteci Şakir Süter Vefat Etti

Akşam Gazetesi yazarı Şakir Süter tedavisini gördüğü akciğer kanserine yenik düştü.Akşam Gazetesi yazarı Şakir Süter tedavisini gördüğü akciğer kanserine yenik düştü. 15 gün önce hastaneye kaldırılan Şakir Süter dün gece fenalaştı. Ancak durumu daha da kr

Gazeteci Şakir Süter Vefat Etti

Akşam Gazetesi yazarı Şakir Süter tedavisini gördüğü akciğer kanserine yenik düştü.

Akşam Gazetesi yazarı Şakir Süter tedavisini gördüğü akciğer kanserine yenik düştü. 15 gün önce hastaneye kaldırılan Şakir Süter dün gece fenalaştı. Ancak durumu daha da kritikleşen Süter, 03.00'de hayatını kaybetti.

İki yıldır Akciğer kanseri tedavisi gören Şakir Süter, tedavisine 3 ay Acıbadem Hastanesi'nde devam etti. Şakir Süter'in oğlu Barış Süter şunları söyledi: “Piyasaya çıkacak kitabı 'Fıkralar ve Fıkracılar' üstünde çalışıyor. Kendisini, (Ben iyi bir haberciyim. Haberi soludum hep. Yani iyi bir haberci olarak yetiştirildim, yaptığım iş de haberleri değerlendirmek. Her zaman iyi oluyor mu? Elbette hayır. Ama bu benim mesleki, hatta tamamen hayat biçimim oldu, bu değişmez) diye tanımlayan babam, ezelden beri bir gazetecidir.”



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya