Dündar'ın dişlerini sökeceğim

Uğur Dündar'ın geçtiğimiz hafta Kelebek'e verdiği röportaj ikili arasında yıllara dayanan gerginliğin yeniden alevlenmesine neden oldu. Dündar'ın o röportajda söylediği, "Benim yaptığım tüm harcamaların faturaları evimin çatı katında saklı durur, hesabımı

Dündar'ın dişlerini sökeceğim
Uğur Dündar'ın geçtiğimiz hafta Kelebek'e verdiği röportaj ikili arasında yıllara dayanan gerginliğin yeniden alevlenmesine neden oldu. Dündar'ın o röportajda söylediği, "Benim yaptığım tüm harcamaların faturaları evimin çatı katında saklı durur, hesabımı vermeyeceğim iş yok" sözleri kavgayı başlattı.

TRT döneminde yaptığı harcamaları yüzünden yıllarca tartışılan ve hakkında dava açılan Birand, bu sözleri üzerine alarak Dündar'a çok bozuldu. Ve herkesin ortasında "O Uğur Dündar'ın dişlerini sökeceğim" diyerek bağırdı.

Bu söz kısa sürede Dündar'ın kulağına gitti. Dündar ilk yanıtı da haber bülteninden gizlice verdi. "Beyaz'ın programındaki helyum gazını içmek sağlığa zararlı mı" diye bir haber hazırladı Star Haber...

Bu haberde en sık kullanılan görüntü ise Beyaz'ın programında Birand'ın helyum gazı yutup konuşmasıydı. Star Haber'in bu görüntüyü üç dört kez tekrar ederek haber içinde vermesi Birand'ı daha da sinirlendirdi.

Ancak Uğur Dündar'ın da Birand'ın, "Onun dişlerini sökeceğim" sözüne kızgınlığı sürdü. Bu gerginliğin üzerinden geçtiğimiz gün Birand ve Dündar ilk kez karşı karşıya geldi.

Doğan grubunun üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu kalabalık bir ortamda Birand'ı gören Uğur Dündar, herkesin ortasında, "Nasıl dişlerimi sökecekmişsin göster bakalım" dedi... Birand da "Haberlere dikkat et, bel altından vurmayın" diyerek yanıt verdi.

Çevredekilerin araya girmesi ve işi şakaya vurmasıyla iki haberci arasındaki tartışma yatıştırıldı. Ancak taraflar arasında resmi bir ateşkes henüz sağlanmış değil...

Medyatava

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya