Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Dizinin başrollerinde güzel oyuncu Demet Özdemir ve Yusuf Çim yer alıyor. Dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan gibi sevilen oyuncular rol alıyor. Çilek Kokusu dizisinin hazırlıkları hızla devam ederken çekimlere Mayıs ayının ilk

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Dizinin başrollerinde güzel oyuncu Demet Özdemir ve Yusuf Çim yer alıyor. Dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan gibi sevilen oyuncular rol alıyor. Çilek Kokusu dizisinin hazırlıkları hızla devam ederken çekimlere Mayıs ayının ilk haftasında başlanması bekleniyor.

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları

Çilek Kokusu dizisinin başrollerinde  Sana Bir Sır Vereceğim ile Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol alan güzel oyuncu Demet Özdemir ile Show TV'de yayınlanan Piramit yarışmacısının yakışıklı sunucusu Yusuf Çim yer alıyor. Dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan ve Murat Başoğlu gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.

Çilek Kokusu Oyuncu Kadrosu

Demet Özdemir - Aslı
Yusuf Çim - Burak
Mert Ekin Daymaz - Volkan
Gözde Kaya - Çağla
Laçin Ceylan - Selda
Mahir Günşıray - Nihat
Mine Tugay - Elçin
Murat Başoğlu - Sinan
Zeynep Tuğçe Bayat - Gonca
Anıl Çelik - Erdem
İdil Sivritepe - Eda
Utku Ateş - Barış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya