Canlı Yayında Yine Olay

Meral Konrad önceki akşam katıldığı canlı yayın konuğu olduğu çekimler sırasında baygınlık geçirdi.Caner Toygar'ın geçtiğimiz hafta Fox TV'nin "Bizden Kaçmaz" programında yayınlanan dayak görüntülerini çeken kameraman Hakan Türkmen'le, Caner'in program or

Canlı Yayında Yine Olay

Meral Konrad önceki akşam katıldığı canlı yayın konuğu olduğu çekimler sırasında baygınlık geçirdi.

Caner Toygar'ın geçtiğimiz hafta Fox TV'nin "Bizden Kaçmaz" programında yayınlanan dayak görüntülerini çeken kameraman Hakan Türkmen'le, Caner'in program ortağı Meral Konrad önceki akşam programın canlı yayın konuğu oldu. Programa maske takarak çıkan Türkmen çıkışta gözaltına alınırken, Konrad baygınlık geçirdi.Geçtiğimiz hafta Fox'taki programlarında Caner'in dövülme görüntülerini ekrana getiren "Bizden Kaçmaz" ekibi, önceki akşamki canlı yayında Caner'i döven Ergin Tut'la ve olayları görüntüleyen kameran Hakan Türkmen'in açıklamaları ekrana getirdi. Kameraman Türkmen, maske takarak katıldığı canlı yayında, Caner'in olay esnasında alkollü olduğunu ve küfürler savurduğunu söylerken, Caner'e dayak atan Ergin Tut da Meral Konrad'ın ilişkisi olduğunu iddia etti. Gözyaşlarına hakim olamayan ve kendisine iftira atıldığını söyleyen Meral Konrad, "Çok kötü bir iddia, insanların namuslarıyla oynanıyor, ben kimse ile aşk yaşamadım" dedi.

Program esnasında sürekli ağlayan Konrad, reklam arasında fenalaşarak bayıldı. Program ekibi tarafından ilk müdahale yapılan Konrad, daha sonra doktor kontrolüne alındı. Sinir krizleri geçiren Konrad'a doktorlar sakinleştirici ilaç verdi.

Vicdanım rahat
Program sonrası Caner'in dövülme olaylarını görüntüye alan kameraman Hakan Türkmen, canlı yayının yapıldığı stüdyoya gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Türkmen, "Bana, idari müdürüm görüntüleri çekmemi istedi, ben de görüntüleri çektim. Bir kameraman için en büyük acı, ilginç dövülme sahnelerini görüntülemektir. Benim vicdanın rahat, ben herhangi bir şey yapmadım. Sadece, bana denilen şeyleri yaptım. Bu yüzden her hangi bir vicdan azabı çekmiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler