Başbuğ hangi gazateleri çağırdı

Org. Başbuğ, basınla tanışma toplantısına akreditasyonu bulunmayan Yeni Şafak ve Star gazetelerini de davet etti ,Zaman, Taraf ve Vakit gazeteleri için yasak sürüyor Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, görevindeki ilk 10 gününde attığı adımlarla “

Başbuğ hangi gazateleri çağırdı
Org. Başbuğ, basınla tanışma toplantısına akreditasyonu bulunmayan Yeni Şafak ve Star gazetelerini de davet etti ,Zaman, Taraf ve Vakit gazeteleri için yasak sürüyor

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, görevindeki ilk 10 gününde attığı adımlarla “farklı bir Genelkurmay Başkanı” görüntüsü sergiliyor. Basın yayın kuruluşlarının genel yayın yönetmeni ve Ankara temsilcilerini tanışma toplantısı için Genelkurmay karargahına davet eden Org. Başbuğ, davetliler listesinde Genelkurmay akreditasyonu bulunmayan Yeni Şafak ve Star gazeteleri yöneticilerine de yer verdi.

TOPLANTI 16 EYLÜL'DE!

16 Eylül'deki toplantı için Yeni Şafak ve Star'a yapılan davete rağmen “akreditasyon uygulaması” sona ermedi. Zaman, Taraf ve Vakit gazeteleri davet edilmedi.

Org. Başbuğ gazetelerin yöneticileriyle 16 Eylül'de, televizyonların yöneticileriyle de 17 Eylül'de bir araya gelecek.

Toplantının ana gayesi karargahın yeni komutanlarıyla ile medya yöneticilerinin tanışması olacak. Genelkurmay Başkanlığı, 1990'lı yılların başlarından itibaren akreditasyon uygulamasını sürdürüyor. Önce kişisel bazda yürütülen uygulama, 28 Şubat sürecinden itibaren kurumsal hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya