Baba Candır dizisine iki yeni oyuncu…

Baba Candır dizisi konusu ne? Baba Candır dizisi hangi oyuncular rol alıyor? Baba Candır dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Baba Cansır dizisi hakkında tüm haberler.BABA CANDIR DİZİSİNE İKİ YENİ OYUNCUMehmet Ali Erbil’in Yeni Dizisi Baba Candır’a iki yeni

Baba Candır dizisine iki yeni oyuncu…

Baba Candır dizisi konusu ne? Baba Candır dizisi hangi oyuncular rol alıyor? Baba Candır dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Baba Cansır dizisi hakkında tüm haberler.

BABA CANDIR DİZİSİNE İKİ YENİ OYUNCU

Mehmet Ali Erbil’in Yeni Dizisi Baba Candır’a iki yeni oyuncu dahil oldu. Daha önce Babam Sınıfta Kaldı, Şimdi Onlar Düşünsün gibi dizilerde rol alan Melis Tüzüngüç ile daha önce Çakıl Taşları ve Elde Var Hayat dizilerinde rol alan Özgün karaman dahil oldu.

Baba Candır dizisinin yapımcılığını MF Yapım üstlenirken, senaryosunu Yılan Hikayesi, Türk Malı, Adanalı gibi dizilerin senaristliğini yapan Tayfun Güneyer yazacak. Baba Candır Temmuz’da TRT1'de.

MEHMET ALİ ERBİL’DEN BABA CANDIR DİZİSİ

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil dizi setine geri dönüyor.

Son olarak Harem dizisinde Ulan Bator karakterini canlandıran Erbil’in önümüzdeki haftalarda ekranlara gelecek olan Baba Candır dizisinde üç çocuklu eşini kaybetmiş bir aile babasını (Salih) oynayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler