AKP'li Milletvekili dekolte giydi

TBMM Genel Kurulu'nda, gece geç saatlerde İstanbul'un 2010'da kültür başkenti olmasıyla ilgili yasa tasarısı görüşülürken türbana 'bez parçası' diyen ve daha sonra sözlerini düzelten AKP İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, kardeşinin Bursa'daki düğün tör

AKP'li Milletvekili dekolte giydi

TBMM Genel Kurulu'nda, gece geç saatlerde İstanbul'un 2010'da kültür başkenti olmasıyla ilgili yasa tasarısı görüşülürken türbana 'bez parçası' diyen ve daha sonra sözlerini düzelten AKP İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, kardeşinin Bursa'daki düğün törenine katıldı.

 Türköne'nin kardeşi Aslıhan Piltanoğlu'nun nikah şahitliğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaparken, İstanbul Milletvekili Özlem Türköne dekolteli turuncu renkli kıyafetiyle dikkat çekti.


TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmelerde, AKP İstanbul Milletvekili Özlem Piltanoğlu Türköne, “Bugün, çok kültürlülükten bahseden, demokrasiden bahseden, farklılıklara tahammül etmekten, dini inanç ve hürriyetlere saygı göstermekten bahsedenlerin bir başörtüsüne, bir bez parçasına nasıl tahammül edemediğini biz görüyoruz'' şeklinde konuşmuş, daha sonra sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylemişti.

AKP İstanbul Milletvekili Türköne, dün gece kız kardeşi Aslıhan Piltanoğlu'nun Bursa'da yapılan düğün töreninde giydiği turuncu renkteki dekolteli gece kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

AKP Milletvekili Türköne, Altınceylan Gazella Salon'da yapılan düğünde Bakan Faruk Çelik ile davetlileri kapıda karşıladı. Törende, Bakan Faruk Çelik, Bursa Valisi Nihat Canpolat ile birlikte aynı masayı paylaşan Türköne, Bursa Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Mehmet Emin Tutan ve Ali Koyuncu ile sohbet etti.

EVLİLİK CÜZDANINI BAKAN VERDİ
Düğünde AKP İstanbul Milletvekili Özlem Türköne'nin kız kardeşi Aslıhan Piltanoğlu'nun nikah şahitliğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Kırşehir Valisi Lütfullah Bilgin, damat Ali Öztüre'nin şahitliğini ise Bursa Valisi Nihat Canpolat ile AKP Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan yaptı.

 Osmangazi Belediyesi Nikah Memuru Ergin Ekici'nin kıydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, gelin ve damada birlikte verdi. Çelik, “Çok değerli bir kardeşimizi parlamenter olarak kazandığımız için kendimizi çok mutlu adlediyoruz.

Yani Aslıhan'ın ablasından bahsediyorum. Çok nitelikli bir milletvekili olarak parlamentonda hizmetine başlamıştır. İnanıyorum ki, bundan sonra verimli hizmetleri parlamentoda gerçekleştirecek.

Medeni kanunumuz diyor ki, evlilik cüzdanını birlikte alsınlar, birlikte muhafaza etsinler. Birbirlerine hep saygı duysunlar. Ben bay ve bayan değil, birlikte almalarını istirham ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi. Düğün töreni, genç çiftin ilk dansını yapması ve düğün pastasını kesmesiyle sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler