"Adanalı" kasırgası sürüyor

ATV Televizyonunda yayınlanan ve izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Adanalı dizisi bu akşam yayınlanacak

"Adanalı"  kasırgası sürüyor

ATV Televizyonunda yayınlanan ve izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Adanalı dizisi bu akşam yayınlanacak 12. Bölümüyle yine izleyicilerin nefeslerini kesecek.

Özay, Türkiye'nin bu yöndeki gerçeğinin inkar edilemeyeceğini belirterek, "Türkiye'de bir çok etnik grup var, bir çok inanç var. Herkesi kucaklamak gerekir. Açık olmuş, kapalı olmuş önemli değil. Önemli olan insan ve aynı noktada buluşabilmek.

Dizinin bu akşamki bölümünün özeti şöyle:

Müthiş kovalamacadan sonra Adanalı ve Maraz Ali emniyet e doğru yol alır.

Sorgu odasında karşı karşıya gelirler. İdil ise 2 banka soyguncusunu etkisiz hale getirip kasiyer kızı kurtarır.Alış veriş için dışarı çıkan Sofia'nın başına beklenmedik olaylar gelir. Dvd ci Fikret ve Matador İsmail ise kelepçelerden kurtulmak için Maraz Ali'nin oto yıkmasına gider.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler