Acun Ilıcalı'dan bir yenisi daha!

Yarışmak için milyonlarca insanın sırada beklediği 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışma programına Hollywood ünlüleri akın edecek. Acun Ilıcalı, yarışma programına renk katmak için dünya starlarıyla görüşmeler yaptığını söyledi. Ünlü sunucu, "Sezona hızlı

Acun Ilıcalı'dan bir yenisi daha!

Yarışmak için milyonlarca insanın sırada beklediği 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışma programına Hollywood ünlüleri akın edecek.

Acun Ilıcalı, yarışma programına renk katmak için dünya starlarıyla görüşmeler yaptığını söyledi. Ünlü sunucu, "Sezona hızlı başladık. Programda şok gelişmeler olacak.

Sinema filmlerinden izlediğimiz dünya starlarını programa konuk getirip, yarıştırabilirim. Ya da onlara benimle sunuculuk yaptırabilirim. 'Hadi canım bu gelmez!' denilen isimleri ekrana çıkararacağım" dedi.

5 TANE 500 BİN OLABİLİR

Acun Ilıcalı yarışma programına halkın büyük bir ilgi gösterdiğini ve bu sezonun sonuna kadar yarışmanın süreceğini söyledi.

Programda sürprizlerin bitmediğini söyleyen sunucu "Bayramdan sonra programı haftada 5 günden 4 güne düşürmeyi düşünüyorum.

Ancak kimse üzülmesin 5 tane 500 bin yaparak heyacını tavana çıkarabilirim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler