Zeynep Bastık'ın 'Lan'ı olay oldu! İlk 50'ye girdi

8 Mart 2024'te müzikseverlerle buluşan Zeynep Bastık'ın Mabel Matiz imzalı şarkısı 'Lan', Spotify Global Top 50 listesine giren ilk Türkçe şarkı oldu.

Zeynep Bastık'ın 'Lan'ı olay oldu! İlk 50'ye girdi

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz hafta çıkardığı Lan adlı şarkısıyla büyük bir beğeni topladı. Bastık’ın şarkısı müzik listelerinde zirveye çıktı, dünya starlarının yarıştığı Spotify Global Top 50 listesine giren ilk 50’ye girdi.

Şarkı; dünyada en çok dinlenen şarkılarının listelendiği The Weekend, Maluma gibi dünyaca ünlü şarkıcıların hemen arkasında yer alan Zeynep Bastık'ın yeni şarkısı 'Lan', an itibarıyla dünyanın en çok dinlenen 45'inci şarkısı.

'Lan', aynı zamanda Spotify'da günlük 2.5 milyon kez dinlenmeye ulaşan ilk Türkçe şarkı, Spotify'da ilk kez bir kadın şarkıcı; Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcısı oldu.

'Lan', YouTube'da ise 10 günde 9.933.51 kez dinlendi. Daha önce Global listeye giren Türkçe şarkılar en fazla 65'inci sıraya kadar yükselmişti.

Arasan da... Uzi (65)

Bilmem mi... Sefo (75)

Antidepresan... Mabel Matiz & Mert Demir (87)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin