Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay Burcunda Dolunay 27-05-2023

4 Haziran 2023 tarihinde Yay burcunun 13 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Dolunay zamanları, bir çeşit hasat dönemlerdir. Yani, hangi burçta geçekleşiyorsa o burcun konuları üzerinden gelişmeleri açığa çıkarır ve sonucu belirler. Yay burcu, Zodyak da hedeflere köprü görevi yapan konuları içerir. Hukuk, şirketler, akademi, basın yayın, uluslararası konular ve inançlar Yay burcu konuları arasındadır. Haziran ayında gerçekleşecek olan dolunay fazı, bu konuları anlaşmalar ve siyasi alan üzerinden netleştiriyor.

Önemli savunma ve koruma çemberi oluşturan dolunay, şimdiye kadar Yay burcu içerikli gelişmeleri açığa çıkaran ve tamamlayan enerji ile geleceğe yönelik sorumluluk gerektiren bağlantıları belirliyor. Şimdiye kadar yapılan savunmalarda bedelleri belirleyen yay burcu dolunayı, yönetici konumunda olan kişilerin planlı hareketlerini bitiriyor. Yay burcunda gerçekleşen dolunay Türkiye için çok önemli açılım zamanını da öne çıkarıyor. Mücadele ve savunmaların konuşma ile yükselişe geçeceği bu dönem Devlet ve yönetimle ilgili konularda takip sürecini de aydınlatıyor. Türkiye' nin güneş dönüşümü haritasına göre, önemli ay olan Haziran dolunay zamanı büyük mücadeleyi sonuçlandırıyor.

Yay burcu dolunay zamanları, yüksek yerlerde olan tarlaları, tepelikleri ve yaylaların son durumlarını görünür hale getirir. İnsan vücudunda uyluk ve kaba etlerin yönetiminde olan Yay burcu etkileri, fistül ve yüksek ateşle ilgili konularda öne çıkıyor. Attan düşme, hayvanlar tarafından yaralanmalar ve spor sakatlıklarında olan gelişmelerde bu dönem netlik kazanır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YAY BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Hukuk, akademik alan, şirketler, basın- yayın, uluslararası gelişmeler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte süreğen şartlar netlik kazanıyor. Şimdiye kadar savunma ve koruma çemberi oluşturan ve konular üzerinden ilerleyen süreç sonlanıyor. Gelişmeler, Devlet ve bürokrasi adına gizli ve kapalı devre konularda takip sürecini netleştirirken, finansal alanda gelecek belirlen sorumlulukların olacağına önemle vurgu yapıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Banka işlemleri, ödemeler, eş geliri, nafaka, burs, sigorta ve mahkemeden elde edilen gelir. Kişisel para kazanımlarının dışındaki paralarla ilgili şimdiye kadar savunma ve koruma çemberi oluşturduğunuz konular netlik kazanıyor. Organize işlerinizi sağlama aldığınız takip süreci de aydınlanıyor. Kişisel konumunuzu ilgilendiren ve size gelecek belirleyen sorumluluklarınız belirleniyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Ortaklıklarınız, anlaşmalarınız, ikili ilişkileriniz varsa eşinizin şartları ve varsa davalarınız. Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla gelişmeler netlik kazanıyor. Şimdiye kadar oluşan savunmanız ve koruma altına aldığınız konular sonuçlanıyor. Yurt dışı ve kapalı alanda ilerleyen işlerinizde (Hastane, okul) dolunayla birlikte alacak olduğunuz sorumluluk gelecek belirliyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük temponuz, zorunlu angarya işleriniz, beslenmeniz ve sağlığınız. Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar zahmetli ilerleyen süreç netlik kazanarak sonuçlanıyor. Kişisel olarak yükselttiğiniz ve gelecek belirleyecek bir ortaklığın ya da finansal konunun sorumluluğunu alıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Yatırımlarınız, özel hayatınız, lüks harcamalarınız, yeteneklerinizi ilgilendiren konular, ek gelir ve varsa çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar. Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar koruma çemberine aldığınız ve savunma gerektiren konular netleşerek son aşamasına geçiyor. Profesyonel alanda alacağınız sorumluluk size gelecek belirliyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Aileniz, kökleriniz, yerleşim, arazi, sizin temellerinizi var eden unsurlar ve varsa eşinizin iş kariyer alanı, Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler aydınlanma ve sonuç alma aşamasına geçiyor. Şimdiye kadar savunup koruma altında tutuğunuz konulardaki mücadeleniz tamamlanıyor. Bir işinizi belli bir hedefe taşımak için gelecek belirliyorsunuz. Sorumluluğunuzun şartları dolunay fazı zamanı netleşiyor.

YÜKSELEN TERAZİ: Yazışmalarınız, anlaşmalar, iletişim aletleri üzerinden ilerlettiğiniz konular, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar. Şimdiye kadar savunma halinde olduğunuz ve koruma oluşturduğunuz konular tamamlanarak aydınlanıyor. Maddi konularda gelecek belirleyen sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Maddi kaynaklarınız, kazanımlarınız, rızkınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları, Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar mücadele vererek koruma oluşturduğunuz konular netleşerek açığa çıkıyor. Ortaklı alanda alacağınız sorumluluk size gelecek belirliyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel konumunuz, kimliğiniz, sağlığınız ve şartlarınız varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi, Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar koruma altına alarak savunma yaptığınız konular netleşerek sonuçlanıyor. İş ve sağlıkla ilgili gelecek belirleyen sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, okul, askeriye, int) gizli hesaplarınız ve kontrol edemediğiniz konular, Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar korumaya alarak savunduğunuz gelişmeler netleşerek son aşamasına geçiyor. Çocuklarınız ve yatırımlarınızla ilgili gelecek belirleyen konularda sorumluluklar alıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal alanınız, organize gerektiren işleriniz, plan ve projelerle ilgili konularda Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar korumaya alarak savunma gerektiren gelişmeler netleşiyor. Aileniz ve temellerinizle ilgili gelecek belirleyen sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş alanınız, kariyer, profesyonellik gerektiren işler ve varsa annenizin durumu Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar savunmak durumunda kaldığınız ve koruduğunuz şartlar tamamlanma aşamasına geçiyor. Anlaşma gerektiren bir işle gelecek belirleyen sorumluluk alıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.