Ünlü komedyen Ata Demirer, 22 kiloyu bakın nasıl verdi!

Günlük öğünlerinden ekmek yemeyi bırakan Ata Demirer, kısa sürede tam 22 kilo verdi. Görenlerin beğenisini toplayan Demirer'in işte son hali.

Ünlü komedyen Ata Demirer, 22 kiloyu bakın nasıl verdi!

Uzun süredir Cunda'da gözlerden uzak bir hayat yaşayan başarılı komedyen Ata Demirer, 5 ayda 22 kilo verdi. Düzenli beslenerek yürüyüş yapan Demirer, sosyal medya hesabından son halini paylaşmayı ihmal etmedi.

ZAYIF HALİ ÇOK SEVİLDİ

Günden güne fazla kilolarından kurtulan Ata Demirer, Instagram hesabından da sık sık son halini paylaşıyor. 51 yaşındaki Demirer'in fazla kilolarından kurtulduğunu gören takipçileri "Sakın kilo alma delikanlı gibisin" ve "Güzel zayıflamışsın" yorumları yapıldı.

EKMEK YEMİYOR, GÜNDE 1 SAAT YÜRÜYOR

Daha önce yaptığı açıklamada ekmek yemeyerek ve düzenli yürüyüşle kilo verdiğini söyleyen ünlü isim "Yersem geri alırmışım dedi. Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır makarnadır haftada bir" demişti.

İşte Ata Demirer'den yeni pozlar...

c018494a-5e73-414a-92ee-469be26d3956.jpg

fdd868d7-7ba0-441a-9ea4-06fc8f94819e.jpg

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin