Trabzonlu sanatçı Ekin Uzunlar'ı kızdırdılar!

Trabzonlu ve Trabzonsporlu sanatçı Ekin Uzunlar, bordo mavili bazı taraftarların kendisine yönelik olumsuz yorumlarına yanıt verdi

Trabzonlu sanatçı Ekin Uzunlar'ı kızdırdılar!

Haber61 Haber Servisi

Karadeniz müziğinin son dönemdeki sivrilen isimlerinden biri olan Trabzonlu ve Trabzonsporlu sanatçı Ekin Uzunlar sosyal medyada kendi hakkında yapılan bazı yorumlara "Yazıklar olsun" diyerek yanıt verdi.

Trabzonsporlular'ın 28 Temmuz'da Sütlüce'de gerçekleştireceği etkinlikte sahne alması için teklif götürülen ancak programı nedeniyle kabul edemediğini söyleyen Ekin Uzunlar, etkinliğe katılamadığı için bazı kişiler tarafından kendisi hakkında karalama kampanyası yaptıklarını belirtti.

Sosyal medyadan açıklama yayınlayan Uzunlar "28 Temmuz Sütlüce'deki etkinliğe katılmıyor olmam ile ilgili karalama yapan kendini Trabzonspor taraftarı zanneden arkadaşlara sesleniyorum. Sizden kimse para istemedi yalan söylemeyin. Ayrıca benim etkinlik takvimimde o gün aylar önceden dolmuş. Siz böyle bir etkinlik için son günlerde menajerimi ararsanız tabiki olumsuz cevap almanız muhtemeldir. Şunu da eklemeden edemiyeceğim. Trabzonspor için şarkıyla, formayla, kombineyle, ürünlerle bir çok taraftar grubu ve oluşumlarla Trabzonspor ile ilgili bir çok projeye elinden geldiğince destek olmuş birini böyle karalıyorsunuz ya size yazıklar olsun..." ifadelerini kullandı.

ekin uzunlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin