Survivor'un Trabzonlu yıldızı Reşat'a sürpriz mesaj!

Ünlü Youtuberlar'dan Trabzonlu Reşat'a sürpriz mesaj geldi.

Survivor'un Trabzonlu yıldızı Reşat'a sürpriz mesaj!

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler tüm hızıyla devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Survivor yeni sezon başladığı andan itibaren bir ilk yaşandı. Öte yandan ünlü Youtuberlar Survivor'da ortaya çıktı. Bu hafta adaya veda eden isim de belli oldu.

İletişim oyunu için Ünlüler ve Gönüllüler karşı karşıya geldi. Hem duygu dolu anların hem de heyecanın yaşandığı iletişim oyununda Survivor yeni sezon başladığından beri ilk kez Gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler büyük sevinç yaşarken Ünlüler adalarına üzgün döndü.

Gönüllüler daha sonra iletişim oyunu için ödül alanına geldiler. Hem fotoğraflarını paylaşan hem de arkadaşlarından gelen mesajları okuyan Gönüllüler mutlu anlar yaşadı. Öte yandan Youtube'da en çok tanınan isimlerden, Survivor'un Trabzonlu yıldızı Reşat'a mesaj vardı.

Survivor'a gelmeden önce her fırsatta birlikte fotoğraf paylaşan aralarında Trabzonlu fenomen Bilal Hancı'nın da bulunduğu Kafalar'dan Reşat'a mesaj geldi. Fatih Yasin'in gönderdiği mesajda şu ifadeler vardı:

Her hafta seninle ekran başındayız. Bizim seni hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı unutma. Almadan gelme şampiyon. Ödülden sonra ada konseyine gidildi. Ada konseyinde bir isim adaya veda etmek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin