Survivor All Star Batuhan Karacakaya Kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor 2024 All Star'a sonradan dahil olan yarışmacılar arasında yer alan Batuhan Karacakaya'nın kim olduğu merak ediliyor. Peki Survivor All Star Batuhan Karacakaya Kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor All Star Batuhan Karacakaya Kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor 2024 All Star'ın yeni yüzlerinden biri olan Batuhan Karacakaya, son dokunulmazlık oyunu sonrasında Mavi takımda ikinci eleme adayı oldu. Yaşadığı şok sonrasında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Karacakaya'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Batuhan Karacakaya kaç yaşında, aslen nereli? Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya kimdir? İşte merak edilenler...

5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul'da doğan Batuhan Karacakaya, hem oyunculuk hem de mimarlık alanında tanınan bir isimdir. İlk olarak Aşk-ı Memnu dizisinde "Bülent Ziyagil" karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Ardından, Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert" karakterini ve Diriliş Ertuğrul dizisinde "Dündar Bey" rolünü başarıyla canlandırmıştır.

Survivor macerası ise 2021 yılında başlamış ve ünlüler takımında yer alarak yedinci olmuştur. Ardından, 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alarak üçüncülük başarısı elde etmiştir. Son olarak, Survivor 2024 All Star'a yedeklerden katılan Karacakaya, Mavi takımda mücadele etmektedir.

Ayrıca Batuhan Karacakaya'nın oyunculuk kariyerindeki bazı önemli yapımlar şunlardır:

Filmler:

2010: Dersimiz: Atatürk - Mert
2010: Bekle Beni - Salih
2011: Aşk Tesadüfleri Sever - Özgür
2012: Uzun Hikaye - Mustafa

Diziler:

2007-2008: Bıçak Sırtı - Murat Ertuğrul
2008-2010: Aşk-ı Memnu - Bülent Ziyagil
2011: Sen de Gitme - Selim
2011-2012: Umutsuz Ev Kadınları - Mert Günsu
2016-2017: Diriliş Ertuğrul - Dündar Bey

Survivor'a üç kez katılan ve her seferinde dikkatleri üzerine çeken Batuhan Karacakaya, izleyicilerin ve takipçilerinin merakla takip ettiği bir isimdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin