Siroz'a yakalanan yeşilçam oyuncusu tedavi olmayı reddetti!

Siroz teşhisi konulan Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Harika Avcı, tedavi olmayı reddediyor. Maddi krizler yaşadığı için zor günler geçiren Avcı, aynı zamanda hem kimseyle görüşmüyor hem de evden çıkmak istemiyor.

Siroz'a yakalanan yeşilçam oyuncusu  tedavi olmayı reddetti!

Yeşilçam'ın unutulmaz güzelleri arasında yer alan Harika Avcı, bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geliyor. Siroz teşhisi konulan sanatçı, tedavi olmayı reddederek evinden çıkmama kararı aldı.

"TEDAVİ OLMASI GEREKİYOR AMA KABUL ETMİYOR"

Uzun yıllardır ortalıkta görünmeyen Harika Avcı, siroz rahatsızlığı için tedavi olmayı reddetti. Yaşadığı maddi krizler nedeniyle zor günler geçiren ve bunalıma girdiği ileri sürülen sanatçı, kimseyle de görüşmek istemiyor. Avcı'nın manevi oğlu olarak bahsettiği Harun Başal da "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" diyerek sanatçının sevenlerini üzdü.

ghghj.jpg

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin