Savaşçı'da Kılıç Timi Karadeniz'de!

Savaşçı dizisinde Kılıç Timi Karadeniz'e operasyon düzenledi.

Savaşçı'da Kılıç Timi Karadeniz'de!

Haber61 Haber Servisi

FOX Tv'de ekranlara gelen Savaşçı dizisi 61. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta Kılıç Timi Karadeniz'e operasyon düzenledi. Operasyonda kaçırılan 15 yaşındaki Ali isminde çocuk kurtarılmaya çalışıldı.

61. BÖLÜMDE KARADENİZ VE EREN

Dizide Trabzon'un plakası olan 61. bölümde Karadeniz'e açılmaya çalışan teröristere operasyon yapılması dikkat çekerken yine teröristlerin kaçırılan çocuğun 15 yaşında olması , Maçka'da 15 yaşında şehit düşen Eren Bülbül'ü hatırlattı. Ayrıca komutanın "Siz burada barınamazsınız, yine de ısrar ediyorsunuz öyle mi..." derken kaçırılan çocuğun fotoğrafına bakarak "Bu sefer olmaz. Bu sefer bu çocuğu kurban vermeyeceğiz" ifadeleini kullanması da Eren Bülbül'ü anımsattı.

Savaşçı 61. bölüm özeti

Seyfi’yle bir araya gelen Selver, Kubilay, Birsen ve Esra da Lazar ve Velid’in hedefindedirler. Lazar ve Velid saldırı için doğru anı beklerken, Albay Kopuz’un Başak’tan aldığı bilgi Kılıç Timi’nde gerilime sebep olur. Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirirken, kendisi de operasyona bizzat katılır. Ancak operasyon sırasında gelişen beklenmedik bir durum, olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir. Bu arada Lazar’ın bağlantı kurduğu terör odaklarının, sinsi bir planla devreye girişi başta Albay Kopuz olmak üzere Kırlangıç Paşa dahil Kılıç Timi’ni büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin