O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? İşte O Ses'in final sonucu

O Ses Türkiye dün akşam final yaptı ve şampiyon belli oldu. O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu, hangi jüri kazandı? İşte detaylar

O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? İşte O Ses'in final sonucu

TV 8'de ekranlara gelen O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşandı. İzleyicilerin merakla beklediği şampiyon belli oldu. O Ses Türkiye şampiyonu Lütfiye Özipek oldu. Özipek, jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz'un takımında yer alıyordu.

O Ses Türkiye'de şampiyonluğa ulaşan Lütfiye Özipek aynı zamanda yarışmayı kazanan ilk kadın yarışmacı oldu.
O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? İşte O Ses'in final sonucu
SURVİVOR İÇİN ERKEN BİTTİ

Normal şartlarda daha uzun süren yarışma, aynı kanalda Survivor yarışmasının başlayacak olması sebebiyle bu yıl daha erken tarihte final yaptı. Son bölümleri peş peşe yayınlanarak erken finale gidildi.

FİNALDE KİMLER YARIŞTI

Yarışmada cumartesi akşamı finalistler belli oldu. Jüri üyeleri Gökhan, Yıldız, Hadise ve Murat'ın takımları son şeklini aldı. Böylece, Murat Boz'un takımından Aydan Kahraman ve Nihat Mugil, Yıldız Tilbe'nin takımından Ceren Düzova,  Hadise'nin takımından Oğulcan Bolcan, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak finale kaldı. Bu aşamanın ardından 2. tur sms sonuçları açıklandı ve büyük finale Gökhan'ın yarışmacıları olan Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak kaldı. Ve yapılan finalin ardından O Ses Türkiye şampiyonu Lütfiye Özipek oldu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİLERİ KİMLERDİ? 

O Ses Türkiye geçen yılın birincisi Hadise'nin takımından Dodan Özer olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının önceki şampiyonları ise Emre Sertkaya, Hasan Doğru, Elnur Hüseynov, Oğuz Berkay Fidan ve Mustafa Bozkurt'du... 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin