Kate del Castillo'nun çıplak fotoğrafları yayınlandı! Kate del Castillo'ya hacker şoku

Luis García Postigo'nun eşi olan Kate del Castillo'nun çıplak fotoğrafları hackerlar tarafından telefonu hacklenerek yayınlandı. Kate del Castillo'nun fotoğrafları sosyal medyada sansürsüz olarak yayınlandı.

Kate del Castillo'nun çıplak fotoğrafları yayınlandı! Kate del Castillo'ya hacker şoku

Eski ünlü futbolculardan Luis Garcia Postigo'nun eşi olan Kate del Castillo'nun çıplak fotoğrafları hackerların telefonunu hacklemesi sonrasında yayınlandı. Hackerların hedefi olan Kate del Castillo büyük bir şok yaşarken, bilişim korsanları sansürsüz fotoğrafları sosyal medyadan yaydı.

Telefonunda yer alan çıplak fotoğrafları hacklenen ünlüler kervanına Kate del Castillo da katıldı. Telefon korsanları herhangi bir talep ve uyarıda bulunmaksızın ünlü ismin fotoğraflarını sansürsüz şekilde yayınladı.

Meksika futbolunun en beğenilen isimlerinden eski futbolcu Luis Garcia Postigo'nun eşinin açık seçik fotoğrafları, ele geçirildi. Castillo'nun şikayeti üzerine güvenlik birimleri korsanları yakalamak üzere harekete geçti.

Kate del Castillo'nun hacklenen çıplak fotoğrafları

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin