Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda yeni ay 14-06-2023

18 Haziran 2023 tarihinde İkizler burcunun 26 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yine, yeni oluşumların habercisi olan yeni ay zamanındayız. Burçlar kuşağında İkizler burcu; İletişim aletleri ile yapılan etkileşim, iletişim, anlaşmalar, kurs, ön lisans, trafik, ilk eğitim, ticaret ve kısa mesajlarla ilişkilidir.

18 Haziran’da gerçekleşecek olan yeni ay fazı, bu konularda yeni görüş alanının bedellerini ve sorumluluklarının belirleneceğini ön görüyor. Yeni ayın temellerini erkekler oluşturuyor. Bilinen ve tanınan kişiler, yöneticiler ve toplumda sözü geçen kişileri öne çıkaran ikizler burcu yeni ayı, karmaşa, kararsızlık ve tereddütte kalmış konuların baskısı ve belirsizliği altında yeni başlangıçlara dikkat çekerken; kaygılı, karamsar, güvensiz anlaşma koşullarının olacağına da vurgu yapıyor. Belirsizliklerin ve baskılı sürecin yanında yönetimde hizmeti geçen kişilerin görev sürecinin beklemedik şekilde sonlanmalara gideceğini de belirtiyor. Gelecek belirleyen ay düğümünün Jüpiter ile yapmış olduğu kavuşum, gelecek günler için iyileştirici yükselen bir sürecin başlayacağını da gökyüzü ön görüyor.

İkizler burcu yeni ay zamanı; tepelikler, gaz ocakları, ambarlar, uzun ağaçlar, evin sıva işleri ve para kasaları öne çıkar.

Sağlıkla ilişkili konularda; omuzlar, kanla ilişkili durumlar, psikolojik olarak kuruntular bu dönemlerde daha çok ortaya çıkar.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE İKİZLER BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Sözleşmeler, iletişim gerektiren konular, kurs, kısa eğitim, trafik, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin şartları; İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni bir görüş alanı belirliyorsunuz. Belirsizlikler ve aldatılmalara karşı tedbir almalısınız. Devam edecek olan sorumluluklarınızın bedelleri ile hareket başlıyor. Kişisel kazancınızla ilişkili olarak iyileştirici bir gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa çocuklarınızın kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları, İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bedelleri belirliyor ve yeni bir görüş alanı oluşturuyorsunuz. Belirsizliklere karşı tedbirli olunuz. Sosyal alanda sorumluluk aldığınız dönem içindesiniz. Kişisel alanda gelecek oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel konumunuz, sağlığınız, içinde bulunduğunuz şartlarınız varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi, ikizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte ortaklı bedeller belirleniyor ve yeni bir görüş alanı oluşturuyorsunuz. Belirsizliklere karşı dikkatli olmalısınız.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Zorluklarınız, kapalı alan (hastane, okul) ve gizli yürüttüğünüz işleriniz ve varsa yurt dışı konuları; ikizler burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile yeni süreç başlıyor. Partnerinizle birlikte bedeller belirleyerek yeni görüş alanı oluşturuyorsunuz. Kayıplara dikkat etmelisiniz. İleriye yönelik yeni gelecek kuracak bir plan hazırlıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sosyal alanınız, organize işleriniz, gelecek planlarınız ve en önemlisi umutlarınız, ikizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Partnerinizle birlikte ileriye yönelik bedeller belirliyor ve yeni bir görüş alanı oluşturuyorsunuz. Belirsizliklere ve fedakarlıklara dikkat etmelisiniz. Profesyonel alanda sizi yükseltecek yeni projeler başlıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş, kariyer, profesyonel alanda ilerletmiş olduğunuz işleriniz, toplum önündeki unvanınız. İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Bir anlaşma yapacaksanız yanıltıcı kurallara karşı dikkatli olmalısınız. Partnerinizle birlikte yeni görüş alanının bedellerini belirliyorsunuz. Gelecek belirleyen ve uzmanlık gerektiren iyileştirici süreç başlıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Akademik alan, hukuk, basın-yayın, şirketler ve uluslararası konular; bunlardan birisi ile ilişkiliyseniz yeni oluşumlar başlıyor. Size eşlik eden partnerinizle yeni görüş alanının bedellerini belirliyorsunuz. Yanılgılara dikkat etmelisiniz. Ortak gelirde geleceğe yönelik yükselen süreç başlıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Banka işlemleriniz, burs, nafaka, sigorta, eş geliri ve mirasla ilişkili konuların birisi ile ilişkiliyseniz. İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. Bedeller için yeni bir görüş alanı belirliyorsunuz. Yeni ay ile ortaklı alanda gelişmeler yükselişe geçiyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Ortaklıklarınız, ikili ilişkileriniz, danışmanlık aldığınız kişiler, anlaşmalarınız varsa davalarınız ve eşinizin içinde bulunduğu şartlar. Yeni ayla birlikte bedellerle birlikte yeni bir görüş alanı belirliyorsunuz. Yanılgılara dikkat ediniz. İş temponuzda geleceğe yönelik şartlar iyileşme dönemine geçiyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Günlük temponuz, sağlığınız, zorunlu işleriniz, beslenmeniz, çalışma koşullarınız varsa kiracılarınız ve çalışanlarınız. İkizler burcu yeni ayı ile yeni oluşumlar başlıyor. Size eşlik edecek partnerinizle bedelleri belirleyerek yeni bir görüş alanı oluşturuyorsunuz. Yanılgılara dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızda ve çocuklarınızın şartlarında yeni yükselen iyileştirici süreç başlıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Yatırımlarınız, ek geliriniz, özel alanınız, aşk, yeteneklerinizi belirleyen unsurlar ve varsa çocuklarınızın şartları. İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Karışıklıklar ve belirsizliklere dikkat etmelisiniz. Ailevi konularda iyileştirici döneme girdiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Ailevi konular, yerleşim, temellerinizi var eden hususlar ve eşinizin iş kariyer alanı. İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. Karışıklıklara ve fedakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. İletişim ve anlaşmalarla ilişkili konularda yeni iyileştirici etkiler başlıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR