Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda dolunay 30-08-2023

31 Ağustos 2023 tarihinde Balık burcunun 7 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Dolunay zamanları, gerçekleştiği burcun konularına göre şimdiye kadar gelişen süreci netleştirerek sonuçlandırır. Burçlar kuşağında Balık burcu; Hastaneler, ibadethaneler, hapishaneler, ilaç, gaz, denizler, ruhsal alan ve sinema gibi sanatsal konularla ilişkilidir. Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay; bu konularda şimdiye kadar ilerleyen sürecin içeriklerini aydınlatarak gelişmeleri netleştiriyor. Balık burcu dolunayının temellerini; anlaşmalar, iletişim, iletişim aletleri ve ön eğitim oluşturuyor. Dönemsellik gerektiren hizmet sürecini sonuçlandıran dolunay fazı daha çok hastanelerle ilişkili konularda etkin oluyor. Kurumlarla ilgili çalışma koşullarındaki zahmetli sürecin bittiğini de ön görüyor.

Balık burcu, manevi konularla da yakından ilişkilidir. Zamanın efendisi Satürn’ ün Balık burcundan transit geçişi ve inançların göstergesi Neptün’ ün de Balık burcunda olması, binlerce yılda bir rastlanan durumdur. Çok kıymetli süreçten geçiyoruz. Dualarınıza ve beddualarınıza dikkat edin. Bu döngü kimsenin hakkını kimsede bırakmayacak. Jüpiter’ in Jenerasyon gezegeni Uranüs’ den de almış olduğu etki ile manevi konularda şuur değişimi yaşayacağız. Farklı bir boyutun kapısı aralanıyor. Retro durumunda olan gezegenler geçmiş de bizleri üzen konulara da şifa olacak. Balık burcu dolunayı dilek ve isteklerinizde çıkış noktası oluşturuyor. Daha ne olsun. Şimdi eylemlerin hasat zamanı,

Balık burcu dolunay zamanları; denizler, okyanuslar, havuzlar, çeşmeler ve kuş barınaklarının yerlerinin bakımlarını öne çıkarır. Sağlıkla ilişkili olarak ayaklarla ilişkili hastalıklar; ağrılar, yaralar, rutubetle ilişkili sorunlar Balık burcu dolunay zamanları kendini gösterir. Deniz ve okyanuslarda olabilecek deprem riskine de dikkat çekiyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BALIK BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz, (hastane, okul, hapishane) kontrolünüz dışında gelişen konular, yurt dışı ve gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz. Balık burcu dolunayı gelişmeler netlik kazanıyor. Maddi kaynaklarınızdaki yükseliş sonuçlanıyor ve anlaşma koşullarınız belli oluyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Organizasyonlarınız, planlarınız, sosyal çevreniz ve en önemlisi umutlarınız. Balık burcu dolunayı ile gelecek belirleyen konular netlik kazanıyor. Kişisel şartlarınızda şimdiye kadar ilerletmiş olduğunuz süreç sonuçlanıyor ve anlaşma koşullarınız belli oluyor.

YÜKSELEN İKİZLER: İş kariyer, hedefleriniz, profesyonel olarak yönetmiş olduğunuz işleriniz, toplum önündeki unvanınız ve varsa annenizin şartları, Balık burcunda gerçekleşecek dolunayla gelişmeler netleşiyor. Şimdiye kadar zorlukla ilerletmiş olduğunuz işleriniz sonuçlanıyor ve maddi kaynaklarınızla ilişkili anlaşma koşullarınızı belli oluyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, hukuk, basın-yayın, şirketler, uluslararası konular, bunların birisi ile ilişkili iseniz Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte işleriniz sonuçlanıyor. Geleceğe yönelik yapmış olduğunuz planlarınız tamamlanıyor ve anlaşma şartlarınız netleşiyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Banka hesaplarınız, eşinizin geliri, nafaka, burs ve miras konuları bunların birisi ile ilişkiliyseniz Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte gelişmeler tamamlanma aşamasına geçiyor Profesyonel alanda anlaşmalarınızı netleştiriyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, öğretmen, avukat) varsa davalarınız ve eşinizin şartları ve sağlığı, Balık burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar geleceğe yönelik planlı süreç sonuçlanıyor. Aracılarla ilişkili anlaşma koşullarınız netlik kazanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız, angarya ve zorunlu işler, beslenmeniz ve varsa alt çalışanlarınız ve kiracılarınızın durumu, Balık burcu dolunayı ile gelişmeler netlik kazanıyor. Maddi getirisi olan anlaşma şartlarının içeriği netleşiyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Kişisel alanınız, yatırımlarınız, yeteneklerinizle ilişkili içerikler, ek gelir ve varsa çocuklarınızın şartları, Balık burcunda geçekleşen dolunayla birlikte bu konularda ilerleyen süreç tamamlanıyor. Ortaklı anlaşmanın içerikleri ve şartları belli oluyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Temellerinizi oluşturan unsurlar, yerleşim, aile, toprak ve varsa eşinizin kariyer alanı, Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte finansal gelişme netlik kazanıyor. Aracılık yapan kişilerle anlaşma şartlarınızın içeriği belli oluyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İletişim gerektiren konular, ön eğitim, lisans, sözleşmeler varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar, Balık burcunda gerçekleşecek dolunayla gelişmeler tamamlanma aşamasına geçiyor. Ek gelir ve ortaklı işlerde anlaşma koşulları netlik kazanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kaynaklarınız, kişisel kazanımlarınız varsa eşinizin banka hesapları ve varsa çocuğunuzun iş kariyeri, bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz, Balık burcunda gerçekleşen dolunayla gelişmeler tamamlanma sürecine geçiyor. Eşinizin kariyeri ile ilişkili anlaşma netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel durumunuz, sizi var eden unsurlar, kimliğiniz varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi, Balık burcunda gerçekleşecek dolunayla gelişmeler tamamlanma aşamasına geçiyor. Anlaşma koşullarınız belli oluyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR